Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea de la ședința de guvern după ce i s-a făcut rău. „Am covid, respir ca peștele”

Stan Filon 03.08.2022, 15:50
Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea de la ședința de guvern după ce i s-a făcut rău. „Am covid, respir ca peștele”

A fost panică la Guvern, unde un secretar de stat a leșinat pur și simplu! Este vorba despre secretarul de stat din Ministerul Muncii și Solidarătății Sociale, Cristian Vasilcoiu, care a leșinat după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta a primit primul ajutor chiar de la Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a făcut totul pentru colegul său, până la venirea ambulanței.

Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea de la ședința de guvern

Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a fost dus de urgență la Spitalul Matei Balș, unde a fost testat de coronavirus. Rezultatl a fost unul pozitiv, chiar dacă oficialul a fost vaccinat împotriva coronavirusului și a mai trecut deja prin boală.

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor.

Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea de la sedinta de guvern
Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea de la sedinta de guvern

Secretarul de Stat are coronavirus

Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a scris secretarul de stat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...