Elena Băsescu a ajuns de nerecunoscut. Fiica fostului președinte, transformată de operații estetice

Andra Daoud 12.07.2022, 11:56

Elena Băsescu a dispărut de ceva timp din viața publică. Fiica cea mică a fostului președinte s-a dedicat mai mult vieții de familie, însă nu și-a neglijat nici aspectul fizic, dimpotrivă. EBA, așa cum era numită în perioada în care s-a implicat în politică, a ajuns de nerecunoscut, din cauza intervențiilor estetice. Fiica lui Traian Băsescu a exagerat cu vizitele la medicul estetician în ultima perioadă, iar acest lucru se poate vedea în cele mai recente fotografii în care a fost surprinsă.

Elena Băsescu, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Elena Băsescu a fost preocupată dintotdeauna de felul în care arată, iar această preocupare s-a accentuat pe măsură ce anii au trecut. Dacă la început EBA își făcea intervenții minore, aproape insesizabile, ei bine după ce a trecut de 40 de ani, a început să treacă din ce în ce mai des pragul chirurgului estetician. Așa se face că a ajuns ne nerecunoscut, iar cele mai recente fotografii cu ea vorbesc de la sine.

EBA a exagerat cu botoxul și cu acidul hialuronic la nivelul feței și nu mai arată deloc ca în perioada în care era europarlamentar. Potrivit informațiilor din presă, Elena Băsescu ar avea intervenții la nivelul pomeților, al buzelor, al mandibulei, ar avea nasul operat și sprâncenele tatuate.

În ultima vreme ea a exagerat cu acidul hialuronic injectat în buze, iar acest lucru se poate vedea în imaginile obținute de Click.ro. Buzele proeminente îi schimbă complet fizionomia și o fac să nu mai semene deloc cu imaginea cu care oamenii care o cunosc erau obișnuiți.

Elena Basescu a ajuns de nerecunoscut. Fiica fostului presedinte, transformata de operatii estetice 2
Elena Basescu, alaturi de cei trei copii ai ei

S-a schimbat după divorțul de Bogdan Ionescu

Transformarea Elenei Băsescu a început după ce a divorțat de Bogdan Ionescu, cu care are doi copii, pe Sofia și pe Traian. Fiica cea mică a fostului președinte și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, cu care mai are încă o fetiță, în vârstă de aproape 4 ani, pe nume Anastasia.

După cea de-a treia naștere, EBA a început să meargă des la sală și să acorde o mai mare atenție felului în care arată, dar și să apeleze mai des la proceduri estetice care i-au modificat fizionomia.

De asemenea, fiica lui Traian Băsescu a lăsat deoparte, deocamdată, cariera politică și își dedică cea mai mare parte din timp familiei. EBA postează des pe rețelele sociale fotografii alături de cei trei copii ai ei, dar și imagini cu ea în ipostaze în care nu mulți și-ar imagina-o: gătind și făcând tot felul de activități casnice.

Urmăriți Impact.ro și pe