FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă Elena Băsescu noaptea. Fiica fostului președinte a făcut senzație. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 05.10.2021, 12:11

Elena Băsescu a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro la cumpărături, în jurul orei 21:30. Fiica fostului președinte al României a atras toate privirile mai ales datorită ținutei pe care a ales-o.

Cum a fost Elena Băsescu la cumpărături

Elena Băsescu, în vârstă de 41 de ani, a mers singură la un supermarket din zona Dorobanți. După ce și-a pus cumpărăturile în bolidul de lux, fiica fostului președinte a plecat grăbită către locuința ei.

În imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro se vede că Elena Băsescu a optat pentru o ținută sport cu pantaloni mulați și bluză cu mânecă lungă, împreună cu pantofi sport albi, părul lăsat pe spate și o mască de protecție neagră. Fiica fostului președinte și-a etalat astfel corpul bine lucrat.

Cum a fost surprinsa Elena Basescu noaptea. Fiica fostului presedinte a facut senzatie
Elena Basescu

Ce hobby-uri au copiii Elenei Băsescu

Elena Băsescu are trei copii: Sofia Anais, în vârstă de 8 ani, Traian Jr, în vârstă de 6 ani, şi Anastasia, în vârstă de 3 ani. Din fotografiile publicate de fiica fostului președinte pe rețelele de socializare se vede că toți trei au experimentat schiul montan şi paddle boarding-ul.

Tot prin astfel de imagini Elena Băsescu a dezvăluit că fiul ei, Traian Jr., este pasionat de carting. Nepotul fostului președinte a început mai întâi pe o pistă acoperită, după care a trecut la cea exterioară.

Elena Băsescu, despre relația fostului președinte cu nepoții lui

În urmă cu ceva timp, Elena Băsescu a spus că nu i se pare atât de greu să fie și mamă a trei copii, să aibă și o carieră. În opinia ei, femeile sunt făcute ca să aducă viață pe pământ și să-și îngrijească copiii.

”(Traian Băsescu, n.r.) Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…)

Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a spus Elena Băsescu.

Eba a candidat la alegerile parlamentare din partea PMP. Deși acest partid nu a intrat în Parlament, fiica cea mică a fostului președinte a făcut-o. Ea a fost angajată pe funcția de consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților. Vezi AICI ce salariu câștigă Elena Băsescu la Parlament!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...