Lidia Buble, ținută uluitoare la plajă. Detaliul observat de fani a stârnit reacții în secțiunea de comentarii. Foto

Badea Violeta 10.07.2022, 15:11

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi din țară. De curând, superba vedetă i-a lăsat fără cuvinte pe prietenii săi virtuali cu câteva poze publicate pe o rețea socială. Celebra artistă s-a pozat într-un costum de baie minuscul și a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Iată ce au observat urmăritorii solistei!

Lidia Buble, într-un costum de baie minuscul. Fanii au reacționat imediat

Lidia Buble, în vârsta de 29 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Vedeta are o voce incredibilă, dar și niște trăsături fizice superbe, motiv pentru care reușește să atragă atenția cu orice apariție de a sa.

De curând, fosta iubită a lui Răzvan Simion a publicat pe pagina sa oficială de Instagram câteva fotografii în care poartă un costum de baie compus din două piese. Ceea ce i-a uimit pe prietenii virtuali ai vedetei a fost mărimea slipilor, astfel că aceștia nu s-au putut abține și au criticat-o pe vedetă.

„Frumos costumul de baie , adică partea de sus dar partea de jos nu, cel puțin nu purtați așa de ridicați în sus”

„De ce purtați astfel de slip ???de ce ????”

„Fata, ce chiloți sunt aia? ???”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au scris Lidiei Buble în dreptul fotografiilor publicate.

Lidia Buble, aparitie ravasitoare intr-un costum de baie minuscul
Lidia Buble, aparitie ravasitoare intr-un costum de baie minuscul

Care a fost primul loc de muncă al Lidiei Buble

Lidia Buble a muncit încă de mică, iar în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, frumoasa cântăreață a mărturisit că primul ei loc de muncă a fost ca bonă. De asemenea, vedeta a dezvăluit că primea un salariu de doar 1.200 de lei, în condițiile în care trebuia să se întrețină singură.

Solista a dezvăluit că au fost perioade în care nu mai avea ce să mănânce. Și în acest caz, pentru a face față cheltuielilor de zi cu zi, Lidia Buble fura alimente din magazine.

„Mergeam prin supermarketuri, este prima oară când zic asta și nu-mi e rușine, eu n-am privit-o atunci ca pe un furt, ca pe ceva rău, sunt acei biscuiți vărsați, mâncam unul-doi și aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Nu mai aveam bani nici de metrou, RATB, treceam pe sub bara de la metrou”, a declarat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...