EXCLUSIV. Cum a descoperit Florin Muntean că soția îl înșală cu Ciprian Marica. A îndurat situația timp de mai multe luni

Alexandra Andrei 03.05.2020, 12:52
EXCLUSIV. Cum a descoperit Florin Muntean că soția îl înșală cu Ciprian Marica. A îndurat situația timp de mai multe luni

Momente grele pentru Ciprian Marica, după ce în presă a apărut o filmare în care fostul fotbalist apare într-un hotel din Cluj cu soția unuia dintre prietenii săi. Înregistrarea a fost făcută chiar de soțul încornorat, dar iată și cum a descoperit acesta că soția îl înșală cu fostul fotbalist

Modul în care a descoperit Florin Muntean că soția îl înșală cu Marica. Mesaje deocheate și întâlniri pe ascuns!

În luna august a anului trecut, Florin Muntean, fiul fostului director Transgaz, unul dintre liderii Partidului Național Liberal din Mediaș, i-a surprins în flagrant într-un hotel din Cluj pe soția sa, cu care are doi copii, și pe Ciprian Marica. Bărbatul, fost jucător de baschet, bănuia de câteva luni faptul că soția sa îl înșală. Motivul? Aceasta era extrem de distantă, stătea ore întregi la toaletă cu telefonul în mână și începuse să găsească motive pentru a merge mai des la București. Astfel, Florin Muntean s-a hotărât să își verifice soția, însă nu s-a gândit nicio secundă la faptul că amantul acesteia este chiar prietenul lui, Ciprian Marica.

Astfel, mare i-a fost surprinderea atunci când a reușit să umble în telefonul Anei și a găsit mesaje cu fostul fotbalist, din care se înțelegea în mod clar faptul că cei doi trăiesc o idilă. Șocat, Florin a ales să nu spună nimic și să își urmărească soția, lucru care s-a și întamplat.

Ciprian Marica și Ana Muntean, filmați de soțul înșelat pe holul hotelului
Ciprian Marica și Ana Muntean, filmați de soțul înșelat pe holul hotelului

Ciprian și-a dat seama că ceva nu este în regulă și nu a deschis ușa hotelului atunci când cineva a ciocănit. Mai apoi, Florin a început să vorbească extrem de tare de pe palier, iar Marica a decis să deschidă ușa de teamă că alte persoane cazate în hotel ar putea auzi”, ne-au dezvăluit surse in apropierea fostului fotbalist.

Își dă amanta în judecată!

Imediat după întâlnirea de la hotel, Ciprian și Florin au stat de vorba și au stabilit de comun acord că acest episod trebuie să rămână între ei. Fostul baschetbalist a avut o singură condiție: ca Marica să îi spună iubitei lui faptul că i-a fost infidel. Lucru pe care fostul internațional l-a și făcut imediat ce a ajuns acasă.

Așa cum era de așteptat, Ioana nu a reacționat deloc bine, mai ales că i se puseseră coarne cu o femeie pe care ea o considera prietenă. Însă, fiecare dintre cei implicați în această poveste cu iz de telenovelă au decis să mai dea o șansă relației de dragul copiilor. Acum, la aproape un an de la întâmplarea nefericită, povestea a apărut în presă, iar Marica este convins că totul este un plan pus la cale de soții Muntean pentru a-l discredia.

Astfel, el și-a angajat o firmă de avocatură și intenționează să depună o plângere penală. “Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, ne-au dezvăluit aceleași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...