Numărul iubirii. Mihai Voropchievici îţi spune tot despre partener în funcţie de ziua în care e născut

Ana Anitoiu 19.06.2022, 09:51
Numărul iubirii. Mihai Voropchievici îţi spune tot despre partener în funcţie de ziua în care e născut

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce semnificație are „numărul iubirii”. Acesta îţi spune tot despre partener în funcţie de ziua în care e născut. Numerologul a dezvăluit care sunt principalele trăsături ale bărbaților în funcție de această dată a oricărei luni.

Cum este un partener născut pe 1, 10, 19, 28

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, dacă partenerul tău s-a născut într-o zi de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni și din oricare an, înseamnă că este caracterizat de individualism și independență. Este un lider căruia nu îi place să fie contrazis și care are tendința de a suprima opiniilor celor din jur.

Pe de altă parte, un astfel de partener este un bun strateg, un om extrem de direct și unul care se remarcă prin originalitate. În relația lui caută o sursă de inspirație și o persoană care să accepte firea lor destul de închisă.

Mihai Voropchievici iti spune tot despre partener in functie de ziua in care e nascut
Cum este un partener in functie de ziua in care e nascut. Foto: unsplash.com

Trăsăturile partenerului născut pe 2, 11, 20, 29

Dacă partenerul tău este născut pe 2, 11, 20 sau 29, trebuie să știi că el poate iubi cu adevărat și poate construi o relație, în contextul în care, aflându-se sub energia Lunii, are multă energie feminină de partea lui și dă dovadă de ocrotire și bunătate.

El se dedică foarte repede unei relații, deoarece este calm, atrăgător și un bun ascultător. În plus, este diplomat, caută să mențină mereu pacea și să construiască încrederea. Însă, dacă e născut în ziua de 2, este predispus și la duplicitate și minciuni, dar apelează la acestea doar când se află într-o situație extremă.

Partenerul născut pe 3, 12, 21 sau 30

În cazul în care partenerul tău este născut într-una dintre aceste zile – 3, 12, 21 sau 30, trebuie să știi că principala lui calitate este înțelepciunea. În plus, este un om norocos prin excelență, este inteligent, învață mereu și detestă superficialitatea și mediocritatea.

Mai mult, este foarte creativ și bine educat. Însă, poate avea deseori dificultăți în a comunica cu cei dragi și tinde să devină dictator în cazul în care observă că părerile lui nu sunt luate în seamă pentru o lungă perioadă de timp.

Partenerul născut pe 4, 13, 22, 31

Un bărbat născut într-una dintre aceste zile este practic, înainte de orice altceva. Este un om creativ și sentimental și obișnuiește să dea impresia că este mai degrabă insensibil, doar ca să nu simtă cei din jur că este vulnerabil.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, această vulnerabilitate a lui constă în exces de bunătate. El are nevoie de ordine și adoră stabilitatea și disciplina. Are și capacitatea de a sesiza imediat până și cele mai mici detalii.

Trăsăturile partenerului născut pe 5, 14, 23

Un partener născut pe 5, 14 sau 23 este un om curios, versatil, cu multe fațete pe care le afișează în funcție de conjunctură. Este un antreprenor iscusit și este extrem de isteț și diplomat.

Extrem de creativ și cu simțul umorului, un astfel de partener este distractiv. Apreciază să fie lăudat, dar este adesea caracterizat de superficialitate, inconstanță, lipsa dorinței de a crește și a-și asuma responsabilitatea. Când se supără, se transformă din vesel în acid.

Partenerul născut pe 6, 15, 24

Dacă partenerul tău s-a născut într-una dintre aceste zile, atunci trebuie să știi că face parte din categoria narcisiștilor. Îi place să atragă toate privirile, adoră să folosească arta seducției și pune mare preț nu doar pe aspectul fizic, ci și pe comportament și cunoștințe și pe situația financiară.

Un astfel de om nu se lasă până când nu ajung să aibă o situație financiară bună. Are mulți prieteni, iar defectul lui este că de numeroase ori îi este greu să reziste dorințelor sau rugăminților celor din jur.

Cum este partenerul născut pe 7, 16 sau 25

Dacă ești într-o relație cu un bărbat născut în aceste zile, trebuie să știi despre el că este extrem de spiritual, cu o intuiție extraordinară. Adoră călătoriile și natura și tinde să fie mai mereu cu capul în nori, pentru că își tot face planuri.

Este un foarte bun sfătuitor și nu te va apostrofa niciodată pentru motivele pentru care ai ajuns într-o situație dificilă. El a venit pe lume pentru creștere spirituală și îi poate ajuta în acest sens și pe cei din jurul lui.

Partenerul născut pe 8, 17, 26

Un astfel de partener se numără printre stâlpii societății. Este realist și aspiră la putere, recunoaștere și succes. E individualist, hotărât și ferm. Pentru el nu există niciodată cale de mijloc – este mai degrabă un om al extremelor.

Lucrează de multe ori mai bine pe cont propriu decât într-o echipă. Acceptă doar parteneri de muncă pe care îi simte cu aceleași valori, pe aceeași lungime de undă. În relația amoroasă poate fi sensibil și vulnerabil, dar devotat, fidel.

Partenerul născut pe 9, 18, 27

Un partener născut într-o zi de 9, 18 sau 27 este un războinic nobil, cu un simț înnăscut al dreptății. Însă, este vulcanic și imprevizibil și, în general, are nevoie de mai multă dragoste decât oferă, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Totuși, la interior este tandru, blând. Este receptiv și dispus să îi protejeze pe cei dragi cu un curaj deosebit. E un luptător. Însă, nu stă bine la capitolul fidelitate în relația amoroasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...