EXCLUSIV

Gabriela Firea are aceeași greutate ca în studenție. Ce pune în farfurie ca să-și păstreze silueta: ”Mă simt ca la 20 de ani” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 17.06.2022, 14:04
Gabriela Firea, Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, dar și fost primar al Capitalei, a fost prezentă ieri, la ”Gala Atipic Beauty 2022”, desfășurată la Palatul Parlamentului și prezentată de Andreea Marin. În interviul exclusiv pentru impact.ro, Gabriela Firea ne-a vorbit despre acest eveniment important, pe care l-a sprijinit dintotdeauna, despre mezinul familiei, care recent a suferit o operație de polipi, dar și despre frumusețe, diete și religie.

A fost prezentă la ”Gala Atipic Beauty”, prezentată de Andreea Marin

Gabriela Firea ne-a vorbit despre importanța acestui eveniment, ”Gala Atipic Beauty”, organizat de Asociaţia Open Your Heart şi de Fundaţia Preţuieste Viaţa, în cadrul căruia 12 vedetele au defilat pe podium, alături de persoane imobilizate în scaune rulante, într-o emoționantă prezentare de modă:

”Și înainte de pandemie am mai participat la această gală, organizată de Andreea Marin, eram chiar primar, pe atunci, am fost onorată să avem și noi o mică contribuție la organizare, dar îl voi sprijini în continuare pentru că îl consider evenimentul anului.

În seara aceasta, învățăm cu toții o lecție de viață de la acești tineri care au trecut prin evenimente de viață majore, cu impact extraordinar, care poate pentru alte persoane ar fi însemnat sfârșitul vieții, din punct de vedere emoțional, afectiv. Dar iată că acești tineri ne demonstrează că puterea interioară e importantă”.

”Îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați”

Gabriela arată impecabil la 49 de ani, iar rochia neagră, purtată la Palatul Parlamentului, i-a pus în evidență trupul frumos, fiind una dintre cele mai elegante invitate. Ea ne-a dezvăluit secretele taliei de fotomodel și ne-a oferit și câteva sfaturi de frumusețe:

”Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată. Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior.”

Gabriela Firea are aceeasi greutate ca in studentie
Gabriela Firea, alaturi de fiul ei si de medicul care l-a operat

”Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S”

Gabriela Firea reușește cu brio să-și mențină dimensiunile corporale, cu acest stil de viață sănătos. Nu a dorit să ne spună câte kilograme are, din cochetărie, dar am aflat ce mărime poartă la haine:

”Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar. Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani. Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”.

Fiul Gabrielei a fost operat de polipi la spitalul construit în mandatul ei de primar al Capitalei

Recent, Gabriela Firea a trecut prin mari emoții, fiul cel mic, Zian, fiind operat de polipi, intervenție chirurgicală efectuată chiar de medicii Spitalului pentru copii ”Dr. Victor Gomoiu”, inaugurat în timpul mandatului ei de primar al Capitalei:
”Am trei băieți, sunt mamă de trei băieți. Zian, de 7 ani, David, de 10 ani și Tudor, de 26 de ani. Zian, probabil, fiind și mezinul, a fost puțin mai alintat, a prins și această perioadă de pandemie, a fost mai sensibil. Deși nu sunt adepta intervențiilor invazive și merg foarte mult pe tratamente naturiste în tratarea familiei mele, de această dată, sfătuindu-mă cu doamna doctor Diana Ionescu, am ajuns la concluzia că Zian necesită o intervenție de extracție de polipi, la Spital de copii ”Dr. Victor Gomoiu”.
Sunt mândră că s-a construit când eram primar, am fost managerul acelei echipe. Medicii, asistentele, îngrijitoarele, toți sunt oameni deosebiți, condițiile sunt extraordinare, arată ca un un spital din afara țării. Părinții întrebau dacă sigur este un spital de stat și nu unul privat”, ne-a mai declarat Gabriela Firea, pentru impact.ro

”Eu și soțul meu, și nu e o laudă, ci o realitate, ne rugăm împreună”

Credința reprezintă un mod de viață pentru Gabriela Firea, dar și pentru soțul ei, Florin Pandele, primarul orașului Voluntari. La rochița neagră, purtată de Gabriela, joi seară, ea a ales ca accesorii un lănțișor de aur cu cruciuliță, dar și o pereche de cercei cu cruciulițe. Întrebată de reporterii Impact.ro cât de importantă este pentru ea credința, Gabriela ne-a declarat:
”Nu vreau să-mi imaginez cum ar fi viața fără credință. Și eu și soțul meu, și nu e o laudă, ci o realitate, ținem cu mare drag posturile de peste an, ne rugăm împreună, mergem la mănăstiri, la biserici, la schituri. Este un mod de viață, ne simțim cel mai bine când suntem într-un pelerinaj, nu mergem doar când avem probleme.
În fiecare vară mergem la Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu, în Insula Evia, din Grecia, la Mănăstirea Sfântului Nectarie, din Insula Eghina din Grecia, sunt sfinții noștri de suflet, la fel ca Sfânta Irina, Teodora, Paraschiva. Avem sfinții noștri de suflet pe care îi considerăm ocrotitorii familiei noastre”.
Video: Daniel Bălan
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...