Cum arată fiica Narcisei Suciu la 24 de ani. Imagine rară cu Daria

Iancu Andreea 27.05.2022, 00:04

De peste un deceniu, Narcisa Suciu, celebra cântăreață care i-a încântat pe români cu vocea sa, a ales să se mute din țara natală. Ea locuiește în Finlanda, alături de soțul și fiica sa. Daria Crăciun, fiica Narcisei Suciu, este o tânără care a decis să își ia viața în propriile mâini, astfel că la 24 de ani s-a mutat la 500 de km de mama sa și locuiește alături de partener. Într-o postare recentă a solistei, fiica sa este protagonista unei apariții rare.

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu, la 24 de ani

Narcisa Suciu este o mamă care s-a dedicat copilului său, în speranța că fiica sa, Daria, va avea o viață mult mai frumoasă și o copilărie fără lipsuri. Iar toate acestea le mărturisește în cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare. Pentru că fiica sa împlinește 24 de ani, Narcisa Suciu a făcut declarații emoționante despre copilul său. 

Tânăra a împlinit 24 de ani și s-a bucurat să primească un cadou special din partea mamei sale. Pentru că este pasionată de artă, Daria a reușit să se numere printre norocoșii care pot urmări un spectacol în cadrul celebrei Scala di Milano. Răsfățată încă de mică, Daria a apărut într-o imagine rară de la unul dintre balcoanele cunoscutei opere.

„Am vrea să le dăm copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei să aibă tot ce noi n-am avut. Am vrea să nu-i auzim niciodată spunând ‘părinții mei n-au avut posibilitatea să…’ De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în bancă și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină (un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

Anul ăsta am surprins-o cu un cadou care se concretizează abia acum, în seara asta: i-am luat bilete la Scala di Milano. Eu n-am apucat încă să văd Milano (dar o să reușesc să-l văd peste trei săptămâni, vă povestesc eu) și nu știu dacă am să apuc să văd un spectacol la Scala. Însă ea e acolo acum și cu ea e parte din sufletul meu.”, a scris Narcisa Suciu în dreptul fotografiei cu fiica sa.

Cum arată fiica Narcisei Suciu, Daria
Daria, fiica Narcisei Suciu
foto – Facebook

Daria, fiica Narcisei Suciu, își urmează propriul său drum în viață

După ce a ales să se mute în Finlanda, în urmă cu aproape 10 ani, Narcisa Suciu a cunoscut o altă viață. Ea locuiește alături de soțul său, Veikko Miettinen, ani de zile având-o alături și pe fiica sa Daria. Tânăra a intrat însă la facultatea de arte plastice și s-a angajat, mutându-se totodată la o distanță de 500 de kilometri de casa mamei sale.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute… E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani la Antena Stars.

Talentată, Daria Crăciun, fiica Narcisei Suciu, a reușit chiar să organizeze o expoziție la un centru cultural din Finlanda, în Helsinki. În prezent, tânăra locuiește în Tampere, un oraș din sud-vestul țării, fiind extrem de activă pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...