Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică. Piesa Karinei, lăudată de prezentatorul de la Antena 3

Iancu Andreea 17.05.2022, 11:00

Mihai Gâdea este un tată mândru, care se bucură de fiecare realizare a fiicei sale, Karina, tânăra evoluând în ultimii ani extrem de frumos. Pasionată de artă, moda și muzica făcând parte constant din viața sa, fiica lui Mihai Gâdea a ales să se lanseze recent în muzică, iar prima sa piesă a fost deja dezvăluită publicului. Deși este extrem de discret în privința familiei sale, mândrul tătic și-a lăudat fiica pe rețelele de socializare.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, a lansat prima piesă muzicală

Fericirea oricărui părinte se regăsește în momentele de reușită ale copilului său. Iar Mihai Gâdea, prezentatorul de la Antena 3, are toate motivele să fie fericit. Dincolo de cariera sa de succes în televiziune, realizatorul TV are o familie minunată, pe care însă o ține adesea departe de lumina reflectoarelor. Recent însă, el a dezvăluit un pas important din viața fiicei sale Karina, care s-a lansat în muzică cu prima sa piesă.

Tânăra în vârstă de 20 de ani cochetează de mai multă vreme cu muzica, făcând de-a lungul timpului diferite cover-uri. De asemenea, înclinațiile către domeniul artistic se remarcă și în cariera pe care și-a ales-o fiica lui Mihai Gâdea. Karina urmează cursurile unei prestigioase universități din Italia, PoliModa, acolo unde studiază creative art. Însă puțini știau că tânăra iubește muzica. Prezentatorul de la Antena 3 a împărtășit cu urmăritorii săi noua realizare a fiicei sale, care a lansat prima piesă muzicală din cariera sa. Iar mesajul prezentatorului este unul cât se poate de emoționant.

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! ‘START’ este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Piesa Karinei, apreciată pe rețelele de socializare

Fanii realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei” au apreciat într-un număr mare postarea vedetei de la Antena 3 și au lăudat piesa lansată de Karina. Comentariile frumoase au curs pe pagina lui Mihai Gâdea, inclusiv soția prezentatorului împărtășind mândria și fericirea sa cu internauții, printr-un mesaj în dreptul postării.

„Am rămas cu un vibe așa reconfortant, parcă aș fi văzut un film de artă. Felicitări!”, „Mult succes! Talentul se moștenește!” , „Un ‘START’ reușit. Succes!” , au fost doar câteva dintre comentariile lăsate pe Youtube.

„So proud ❤️” (n.r. „Atât de mândră”), a scris și Agatha Kundri, mama Karinei și soția lui Mihai Gâdea.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, s-a lansat în muzică
Fiica lui Mihai Gâdea l-a făcut mândru pe prezentator

Mihai Gâdea, discret când vine vorba despre familia sa

Dacă imaginile cu fiica sa Karina au cuprins conturile de socializare ale realizatorului, care nu ezită să își exprime iubirea pentru copilul său, restul familiei sale este adesea ținută la distanță de lumina reflectoarelor. Mihai Gâdea, născut în satul Lisa din județul Brașov, provine dintr-o familie numeroasă, având alte trei surori. Jurnalistul a prezentat o singură dată detalii despre viața sa personală, într-o ediție de duminică a emisiunii sale.

Mihai Gâdea și-a prezentat la acel moment familia, după ce în presă s-a vehiculat că acesta își ascunde surorile. Realizatorul TV a dezvăluit atunci povestea sa de viață, venind în fața publicului cu poze din copilăria sa. Cele trei surori ale sale locuiesc de ani buni peste hotare, unde fiecare are o carieră frumoasă. Emi și Dana locuiesc de mai multă vreme în Spania, acolo unde au o casă inclusiv părinții vedetei, Titi și Rodica. Sora cea mică a jurnalistului, Emi, activează într-o bancă din Madrid, iar Dana este căsătorită și se ocupă de creșterea celor doi copii ai săi, o fată și un băiat. Alina, sora mai mare a prezentatorului, este căsătorită și stabilită de mulți ani în Statele Unite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...