VIDEO

Ianis Hagi, în culmea fericirii după ce Glasgow Rangers s-a calificat în finala Europa League. Internaționalul român a cântat cu suporterii

Sorin Barbu 06.05.2022, 09:33

Ianis Hagi nu a putut să joace în semifinala Europa League cu RB Leipzig, dar a fost pe stadion și a trăit foarte intens meciul decisiv. La final s-a dus în fața tribunei și a cântat cu fanii. Trupa lui Giovanni van Bronckhorst o va înfrunta în ultimul act al competiției pe Eintracht Frankfurt.

Ianis Hagi a cântat cu fanii de pe stadion

Ianis Hagi nu a fost pe teren în „dubla” cu RB Leipzig din semifinalele Europa League. În luna ianuarie, într-un meci din Cupa Scoției, a suferit o accidentare foarte gravă și medicii i-au spus că este vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate. A fost operat și va lipsi de pe gazon aproape nouă luni, așa că întoarcerea în competiții este programată aproape de luna noiembrie.

În plin proces de recuperare, Ianis Hagi a fost la stadion la duelul câștigat cu 3-1 de Glasgow Rangers. A fost un meci foarte greu și tensionat ținând cont de faptul că în tur formația germană câștigase cu 1-0. La final, internaționalul român și-a îmbrățișat colegii, bucuros, și a cântat cu fanii. „Și-a strigat” bucuria și pe rețelele sociale.

„O noapte specială, de la tristeţea pierderii inimii şi sufletului vestiarului, la fericirea golului superb marcat de John. E Ibrox baby şi e diferit! Ne vedem la Sevilla”, a scris Ianis Hagi.

În finala competiției, Glasgow Rangers o va înfrunta pe Eintracht Frankfurt, care a trecut de formația engleză West Ham United. Rangers a fost ultima dată într-o finală în 2008, în Cupa UEFA, când a fost învinsă de Zenit Sankt Petersburg.

Ianis Hagi se recuperează la o clinică din Olanda

Ianis Hagi a fost operat la finalul lunii ianuarie de un medic foarte cunoscut din Marea Britanie, cel care s-a ocupat și de fundașul lui Liverpool, Virgil van Dijk. Intervenția chirurgicală a costat 80.000 de lire sterline, iar internaționalul român se recuperează într-o clinică din Olanda unde tratamentul lunar costă 25.000 de euro. Toate aceste costuri sunt suportate de clubul Glasgow Rangers.

Urmăriți Impact.ro și pe