Ce se întâmplă cu serialul Adela de la Antena 1. Anunțul oficial făcut de postul tv

Andra Daoud 27.04.2022, 17:00

Producătorii serialului „Adela” au făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii producției. Antena 1 a anunțat ce se întâmplă cu serialul de succes, după trei sezoane în care a ținut telespectatorii în fața televizoarelor în fiecare seară de joi. La ce trebuie să se aștepte iubitorii serialului „Adela” și ce se întâmplă mai departe cu producția.

Anunțul despre serialul „Adela” de la Antena 1

Echipa de producție a serialului „Adela” a început deja filmările pentru cel de-al patrulea sezon, care va fi și ultimul. Finalul sezonului trei scoate la iveală intrigi și noi drame care nu par să se rezolve prea curând, așa încât fanii serialului vor rămâne cu o mulțime de întrebări cu privire la ce urmează. Scenariștii au dat puțin din casă, cu privire la ce au pregătit pentru final.

Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela, în vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.

Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.”, au declarat Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii serialului.

Ce se intampla cu serialul Adela de la Antena 1. Anuntul oficial facut de postul tv
Au inceput filmarile pentru sezonul al patrulea al serialului Adela

„Adela continuă să fie puternică”

La rândul ei, actrița care o interpretează pe Adela a declarat că personajul principal continuă să aibă parte de provocări, dar că va face tot ce îi stă în putință pentru a trece peste ele, de dragul copilului său.

Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, a declarat Mara Oprea, actrița care o interpretează pe Adela.

Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea.

Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Filmările pentru ultimul sezon al serialului sunt în plină desfășurare, în București și în împrejurimi. Încă nu se știe când va avea premiera cel de-al patrulea sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe