Ce a făcut Gabi Bădălău, după a doua bătaie încasată de la Bianca Drăgușanu. „Era de neoprit, dădea în toate direcțiile” (exclusiv)

Badea Violeta 18.04.2022, 21:06

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai populare și controversate vedete ale României, iar temperamentul ei puternic este greu de ignorat. Recent, frumoasa blondină a fost protagonista unui scandal de proporții, după ce l-a prins pe Gabi Bădălău la o petrecere de adulți. Iată cum a reacționat omul de afaceri, după episodul controversat în care a fost implicat. Impact.ro a reușit să afle detalii exclusive despre petrecerea de pomină încheiată cu o ceartă serioasă între cei doi amorezi!

Cum a reacționat Gabi Bădălău când s-a trezit cu Bianca Drăgușanu la petrecerea secretă

Bianca Drăgușanu a dat buzna joi, 14 aprilie, peste o petrecere de adulți, organizată chiar de iubitul ei, Gabi Bădălău. Astfel, simţindu-se trădată şi ajunsă în pragul disperării, superba blondină a început să împartă pumni și picioare tuturor celor prezenți în apartamentul din zona Pipera.

Vedeta a aflat totul de la o sursă aflată la curent cu evenimentul ce avea loc chiar în seara zilei în care aceasta avusese o ceartă cu partenerul ei de viață. Furioasă, Bianca nu a stat pe gânduri și s-a deplasat la locul cu pricina. Acolo s-a descărcat pe toți cei prezenți. Printre invitați se afla și celebrul cântăreț de manele, Florin Salam.

„Florin Salam a luat-o la fugă pe scări, era dezbrăcat, la fel ca și fetele care nu apucaseră să mai pună ceva pe ele. Bianca era de neoprit, dădea cu bâta în toate direcțiile. De frică, Bădălău s-a ascuns în niște boscheți”, a declarat pentru Impact.ro o sursă din anturajul vedetei.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau 1
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau 1

Gabi Bădălău nu se află la primul episod de acest gen

Potrivit aceleiași surse, cei doi amorezi au mai trecut printr-un episod asemănător la sfârșitul lui 2021. La acea vreme, Bianca Drăgușanu l-a prins pe Gabi că petrecea într-o casă cu trei fete de oraș, însă atunci, blondina a trecut cu vederea escapada iubitului său.

„În luna decembrie a aflat că Gabi petrecea într-o casă cu trei fete de moravuri ușoare. Atât i-a trebuit. Bianca a văzut roșu în fața ochilor. A stat în ușă până au ieșit și i-a bătut pe toți cei care participaseră la dezmăț, inclusiv pe Gabi.

Atunci i-a zis lui Bădălău că între ei s-a terminat totul. Doar că l-a iertat și l-a primit înapoi. Dar i-a adus la cunoștință că nu va mai trece cu vederea dacă se va repeta, lucru ce s-a întâmplat din nou”, a mai mărturisit sursa.

Gabi Bădălău a plecat în Grecia

După evenimentul de joi, Gabi Bădălău a plecat în Grecia împreună cu cei doi copii pe care-i are din mariajul cu artista Claudia Pătrășanu, dar și cu mama sa. În schimb, Bianca Drăgușanu ar fi decis să pună punct relației cu afaceristul, lucru pe care i l-ar fi transmis și lui.

„Bianca i-a transmis lui Bădălău că între ei totul s-a terminat. A fost doar nervoasă, nu pare să sufere după Gabi, chiar dacă probabil îl iubea”, a adăugat aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...