FOTO EXCLUSIV

Gina Pistol, siluetă de invidiat. Imaginile care arată clar cât de mult a slăbit iubita lui Smiley FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 30.03.2022, 13:49

Gina Pistol traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. În 2021, vedeta a devenit pentru prima oară mamă după ce a adus pe nume o fetiță, pe nume Josephine. Acum, la un an de la acest moment important, prezentatoarea TV a revenit la forma fizică care a consacrat-o, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din fotografiile pe care le-au surprins paparazzii Impact.ro. Iată imaginile care arată clar cât de mult a slăbit iubita lui Smiley!

Cât de mult a slăbit Gina Pistol. Fanii au fost uimiți să o vadă așa

Gina Pistol este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Acesta se bucură de mult succes și fiecare apariție a sa este extrem de apreciată.

Vedeta o duce extrem de bine și pe plan personal. Aceasta se iubește de mai mult timp cu Smiley, iar anul trecut cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe care au numit-o Josephine.

În perioada sarcinii, Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, s-a ales cu câteva kilogramele în plus, dar a făcut tot posibilul ca să le dea jos într-un timp foarte scurt.

Recent, prezentatoarea TV a fost surprinsă de paparazzi Impact.ro și toți cei care au observat-o în spațiul public au putut vedea cât de mult a slăbit aceasta.

În această perioadă, iubita celebrului cântăreț este implicată în mai multe proiecte, aşa că este nevoită să facă mai multe deplasări. Zilele trecute, Gina a fost forografiată în timp ce pleca de acasă pentru a merge la filmări. Îmbrăcată lejer într-un trening roșu, frumoasa prezentatoare i-a lăsat mască pe trecători.

Partenera de viață a lui Smiley a revenit la silueta de invidiat cu care ne-a obișnuit. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber dintr-o serie de fotografii realizate de fotoreporterii Impact.ro. Vedeta a petrecut la filmări mai mult de cinci ore, apoi s-a îndreptat către casă.

Gina Pistol 2
Gina Pistol, surprinsa de paparazzi

„Nu cred că am slăbit foarte mult”

De curând, Gina Pistol a publicat și o imagine pe pagina ei de Instagram în care se poate observa schimbarea. Vedeta apare purtând o rochie mulată, iar faptul că a slăbit este ușor de observat.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi.

Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a precizat Gina Pistol pe pagina ei de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...