Profeția înfricoșătoare, făcută de Baba Vanga, despre al treilea război mondial. Ce a spus despre Putin

Iancu Andreea 28.03.2022, 18:09
Profeția înfricoșătoare, făcută de Baba Vanga, despre al treilea război mondial. Ce a spus despre Putin

Una dintre cele mai cunoscute prezicătoare, Baba Vanga, a făcut o profeție înfricoșătoare, în care vorbește despre al treilea război mondial, dar și despre Vladimir Putin, personajul politic central al acestei perioade. În contextul războiului din Ucraina, fosta clarvăzătoare a susține că liderul de la Kremlin va deveni „Stăpânul lumii”.

Baba Vanga, profeție înfricoșătoare despre al treilea război mondial și președintele Rusiei

De-a lungul timpului au existat o mulțime de personaje controversate care au lansat diferite profeții. Dincolo de celebrele viziuni ale lui Nostradamus, Baba Vanga reprezintă o clarvăzătoare cunoscută pentru faptul că a prezis numeroase evenimente importante, înainte de a părăsi această lume. Înainte de moartea sa, Baba Vanga a vorbit despre al treilea război mondial și despre influența lui Vladimir Putin la nivel mondial.

Celebra clarvăzătoare a murit în urmă cu 25 de ani, în 1996, la vârsta de 84 de ani, însă până la acel moment a reușit să facă mai multe predicții. Într-un interviu din 1979, Baba Vanga susținea că Rusia va domina lumea. De asemenea, ea a lansat o profeție înfricoșătoare despre al treilea război mondial și despre posibila utilizare a armelor nucleare.

„Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină stăpânul lumii”, se arată în una dintre profețiile bătrânei.

Profeția făcută de Baba Vanga despre al treilea război mondial și despre Putin
Baba Vanga a făcut o previziune despre Rusia, țara condusă de Vladimir Putin

Previziunile clarvăzătoarei: atacul de la 11 septembrie și Covid

Talentul Babei Vanga de a prezice evenimentele importante care au avut loc la nivel mondial a fost demonstrat prin mai multe predicții ale acesteia care s-au adeverit de-a lungul anilor. Atacul terorist de la New York, din data de 11 septembrie, a fost una dintre profețiile femeii. În 1989, ea ar fi afirmat: „Oroare, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urlă într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”. Aceste declarații au fost asociate ulterior cu atacul de la World Trade Center.

Pe parcursul vieții sale, Baba Vanga a prezis și dezastrul de la Cernobîl, care a avut loc în Ucraina, în 1986, precum și moartea prințesei Diana, din 1997, la un an de la moartea Babei Vanga. Bătrâna ar fi prezis inclusiv pandemia de coronavirus, după ce a avertizat: „Corona va fi peste noi”. Totuși, Baba Vanga a devenit cunoscută datorită predicției cu privire la dezastrul submarinului Kursk, din 2000. Acesta s-a scufundat la un an de la profeția femeii, care susținea că submarinul va fi „acoperit cu apă” și „întreaga lume va plânge pentru el”.

În timp ce adepții predicțiilor Babei Vanga susțin că viziunile acesteia s-au adeverit într-o proporție de 85%, experții cred că profețiile sale sunt corecte doar în proporție de 68%.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...