Obiectul vândut de Kaufland pentru care toţi românii vor sta la coadă. E foarte util, iar preţul e imbatabil

Andra Daoud 21.03.2022, 15:22

Marile supermarketuri își adaptează constant oferta la sezon și la cererile de pe piață, pentru a satisface cât mai bine dorințele și nevoile clienților. Și pentru că a venit primăvara, iar vremea este din ce în ce mai potrivită pentru a petrece timp în aer liber, la picnic sau în propria curte, Kaufland vine în ajutorul clienților cu produse care să le facă viața mai ușoară.

Obiectul vândut de Kaufland pentru care toţi românii vor sta la coadă

Săptămâna aceasta, Kaufland are în ofertă produse care mai de care mai tentante. Retailerul vine cu o ofertă bogată pentru iubitorii de grătar, care vor găsi în magazinele din toată țara tot felul de accesorii și chiar grătare, potrivite pentru toate nevoile și toate buzunarele. Dintre toate produsele din ofertă, unul anume se remarcă datorită raportului calitate-preț și va fi la mare căutare în magazine.

Este vorba despre un grătar cu gaz, potrivit pentru a fi folosit oriunde, fără să fie nevoie de lemne și cărbuni pentru foc. Poate fi utilizat chiar și la bloc, pe balcon sau pe terasă, cu atât mai mult cu cât este foarte compact și ușor de depozitat. Grătarul are o formă dreptunghiulară și are următoarele dimensiuni: 40x36x49cm.

Grătarul cu gaz este ideal mai ales dacă nu vă place să pierdeți prea mult timp până se ard cărbunii și grătarul ajunge la temperatura optimă pentru a găti diverse tipuri de carne. Acest tip de grătar vă poate scăpa de o bătaie de cap și poate fi folosit de oricine, indiferent că este începător la prepararea fripturilor la grătar. Prețul cu care se vinde este de 399,90 lei, redus de la 549 lei.

Obiectul vândut de Kaufland pentru care toţi românii vor sta la coadă. E foarte util, iar preţul e imbatabil
Grătarul cu gaz vândut de Kaufland costă 399,90 lei

Ce alte tipuri de grătare mai sunt în ofertă

Dacă sunteți adepții grătarului clasic și aveți curte, Kaufland vine și cu modele clasice de grătare, de diferite forme și dimensiuni. Un grătar rotund, cu capac și roți, ușor de transportat și de depozitat, se vinde la prețul de 119,90 lei. De asemenea, Kaufland are în ofertă și o husă pentru acesta, care costă între 17,99 și 31,99 de lei, în funcție de materialul din care este confecționată.

Dacă aveți nevoie de un grătar mai mare, pentru momentele când aveți musafiri sau când familia se reunește, Kaufland are în ofertă un model cu capac, la prețul de 349 lei, cu următoarele dimensiuni: 83×96,4x81cm. Este făcut din oțel, iar design-ul se potrivește perfect pentru a fi amplasat în curte sau într-un foișor. Oferta este valabilă săptămâna viitoare, între 28 martie și 3 aprilie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe