Cum s-au distrat Lavinia Pârva și Ștefan Bănică în vacanța de aproape 10.000 de euro. Au apărut primele fotografii

Nicu Stan 10.02.2022, 15:17

Cum s-au distrat Lavinia Pârva și Ștefan Bănică în vacanța de aproape 10.000 de euro. Au apărut primele fotografii. Lavinia Pârva a luat multe kilograme când a fost gravidă, cu multă ambiție a revenit rapid la greutatea cu care a cunoscut-o celebrul cântăreț. Regimul alimentar și multă mișcare au adus-o la greutatea dorită.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, disctracție maximă în vacanța de circa 10.000 de euro. Cântăreața a pozat în costum de baie

După ce au avut o vacanță de vis în Mykons, anul trecut, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au marcat prima lor ieșire pe anul 2022. Cei doi artiști au ales pentru relaxare o destinație superbă și exotică, cu apă turcoaz, nisip alb și palmieri. Este vorba despre Maldive, locul pe care l-au ales foarte mulți români în ultimul timp.

Chiar dacă prețul unei astfel de vacanțe trece de 10.000 de euro pentru o săptămână pentru două persoane, Ștefan Bănică nu se uită la bani când vine vorba să o facă fericită pe frumoasa lui soție.

Cei doi cantareti au ales o vacanta exotica
Cei doi cantareti au ales o vacanta exotica

Lavinia Pârva a ales un costum de baie întreg

Cu un zâmbet generos, într-un costum de baie întreg, dar foarte sexy, accesorizată cu o pereche de ochelari mari, Lavinia apare foarte fericită, în timp ce se joacă cu picioarele ba prin apa cristalină a oceanului Indian, ba prin nisipul fin de culoare gri-alb. Nu a fost prea generoasă cu materialele afișate pe Instagram și Facebook, dar fanii speră să vadă mai multe imagini zilele acestea.

Cu un zâmbet frumos, într-un costum de baie întreg, dar foarte incitant, accesorizată cu o pereche de ochelari moderni, Lavinia Pârva apare foarte fericită, în timp ce se joacă cu picioarele prin apa cristalină a oceanului Indian, dar și prin nisipul fin de culoare gri-alb.

Cum a slăbit Lavinia Pârva

Nu a fost prea generoasă cu materialele afișate pe Instagram și Facebook, iar fanii sperau să vadă mai multe fotografii.

Pe de altă parte, pentru a atinge greutatea dorită după ce a născut Lavinia Pârva a renunțat la alimentele nesănătoase și a făcut mult sport, respectiv pilates. Astfel, vedeta a împărtăşit cu fanii ei, într-un interviu, cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi normală.

Ce mănâncă Lavinia Pârva într-o zi

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia Pârva.

Urmăriți Impact.ro și pe