Ce s-a întâmplat între Angela Similea și fiul ei. Cei doi nu s-au văzut timp de doi ani (Exclusiv)

Andra Daoud 07.02.2022, 15:13

Angela Similea a împlinit recent 75 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții. Marea doamnă a scenei românești nu își mai văzuse fiul de doi ani, deoarece acesta este stabilit în America. Artista îi ducea dorul și nu mai reușise să ajungă la el în ultima vreme, de când a izbucnit pandemia și călătoriile au început să se desfășoare în condiții mai dificile.

Ce s-a întâmplat între Angela Similea și fiul ei

Angela Similea a declarat, în repetate rânduri că, de când este pandemie, duce dorul concertelor, dar cel mai tare îi simte lipsa fiului ei, stabilit de ani buni peste Ocean. Sorin Hilgen, băiatul artistei, locuiește de aproape trei decenii în America, iar înainte de pandemie, mama sa îl vizita acolo, mai ales în timpul verii.

De când cu situația epidemiologică actuală, Angela Similea nu își mai văzuse fiul și nepoții, iar acest lucru o întrista foarte tare, după cum a declarat, la un moment dat, într-o postare pe Facebook:

Sper că sunteți sănătoși și atenți la tot ce înseamnă această pandemie! Vă mărturisesc că îmi este foarte dor de pace și de liniște, de plimbări prelungite, de întâlnirile cu prietenii… de fiul și de nepoții mei, la care nu am mai putut ajunge anul acesta”.

Mesajul a ajuns și la fiul ei, care a decis să îi facă artistei o surpriză de ziua ei. Reporterii playtech.ro au aflat că Sorin și-a vizitat mama, în urmă cu câteva luni. Dezvăluirea a fost făcută de către Ovidiu Komornyik, coleg de breaslă și bun prieten cu Angela Similea:

A fost fiul ei în vizită, s-au îmbrățișat din nou, după doi ani de dor, a fost o revedere emoționantă. Angela a fost foarte fericită. Sper să treacă pandemia cât mai repede, ca să revenim pe scenă. Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze!” a povestit artistul, în exclusivitate pentru Playtech.

Ce s-a întâmplat între Angela Similea și fiul ei. Cei doi nu s-au văzut timp de doi ani (Exclusiv)
Angela Similea și Ovidiu Komornyik sunt buni prieteni și colaboratori

Angela Similea își petrece verile la hotelul de pe litoral al lui Ovidiu Komornyik

Pe Angela Similea și Ovidiu Komornyik îi leagă o veche prietenie, iar artista este binevenită oricând să își petreacă vacanțele la hotelul din Vama Veche al solistului. Angela Similea menționa pe Facebook, vara trecută, că a avut parte de o vacanță relaxantă, pe malul mării:

Am avut o vacanță cu mai puțin somn, fiind atrasă de răsăritul de soare, așteptat pe un baldachin din fața Casei OVO, a dragului prieten Ovidiu. Zece dimineți, la rând, am alergat spre locul de întâlnire cu EL, Măria sa Soarele… Și EL m-a salutat cu spectacole unice, fantastice… În fiecare dimineață m-a răsfățat cu o mulțime de Îngeri de Lumină, care-mi mângâiau chipul uimit de atâta frumusețe și strălucire…”, scria artista pe rețeaua socială, imediat după încheierea vacanței.

Angela Similea locuiește singură în prezent, în București, după moartea soțului ei, Victor Surdu. Fiul său este stabilit în America de aproape 30 de ani. Sorin provine din cea de-a doua căsătorie a artistei, cea cu Sorin Movileanu, însă poartă numele de familie al celui de-al treilea soț al mamei sale, Jan Hilgen, care l-a înfiat.

Urmăriți Impact.ro și pe