Blonda celebră care se întoarce la Antena 1. A lipsit ani de zile de pe post. Foto

Stan Filon 28.01.2022, 15:22

O blondină celebră revine la Antena 1, după ani în care a lucrat intens la un proiect iubit. Vorbim despre Flavia Mihășan, fosta „vecină” de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”. Vedeta și-a luat concediu câțiva ani de zile, timp în care nu a stat deloc degeaba. Blondina a devenit mamă chiar de două ori și se declară extrem de fericită. Ei bine, acum a acceptat provocarea celor de la Antena 1 de a reveni pe micile ecrane.

Blonda celebră care se întoarce la Antena 1, după o pauză serioasă

Flavia Mihășan revine în lumea televiziunii. Fosta „vecină” de la „Neața cu Răzvan și Dani” se pare că este pregătită să revină în atenția publicului, acum că cei doi copii ai săi s-au făcut puțin mai mari. Cel mic, Tudor, are de-abia 8 luni de zile, pe când Carol are deja aproape 3 ani.

„Este o altă etapă a vieții. E „bebelușeală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De-asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț. Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, mărturisea Flavia Mihășan la Antena Stars.

Blonda celebra care se intoarce la Antena 1, dupa o pauza serioasa
Blonda celebra care se intoarce la Antena 1, dupa o pauza serioasa

Revine pe micile ecrane

Iată că vremea a venit, iar acum copiii o vor urmări cu real interes pe mama lor și la televizor, deoarece Flavia Mihășan s-a înscris în cea mai nouă producție de la Antena 1. Vorbim despre show-ul „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Noua emisiune de la Antena 1 se anunță una de mare succes. Show-ul este deja celebru în mai multe țări, cum ar fi Marea Britanie, Italia și Chile. Mai multe vedete vor concura pe gheață, în ritmuri de dans, alături de patinatori profesioniști, iar concurenții au început deja antrenamentele. Conform comunicatului oficial, în total, 9 persoane celebre vor participa în noul proiect de la Antena 1.

Printre concurenții care își vor etala talentele pe gheață se numără Flavia Mihășan, Ruby, Cătălin Cazacu și Nicolai Tand, scrie fanatik.ro. Aceeași sursă mai spune că vedetele de la „Dancing on Ice – Vis în doi” vor fi antrenate de coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța, însă nu se știe componența juriului. S-a scris că unul dintre jurații Dancing on Ice ar fi Mihai Petre. Concurenții se vor întrece pentru a îndeplini un vis. Noul show de televiziune este așteptat în primăvară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...