Replica genială pe care a primit-o Andreea Mantea de la băiețelul ei. Vedeta tocmai se plângea că s-a îngrășat 14 kilograme. „Pe bune?”

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 08.01.2022, 18:37

Andreea Mantea a primit o replică genială de la băiețelul ei. Vedeta tocmai se plângea că s-a îngrășat 14 kilograme într-un an, când David, fiul său în vârstă de șase ani, i-a spus ceva ce a lăsat-o mască. Prezentatoarea spera ca el să-i ridice moralul și să o încurajeze să facă sport pentru a slăbi, dar copilul a avut o cu totul altă idee.

Andreea Mantea, probleme de greutate

Andreea Mantea a publicat o serie de fotografii de la Revelion. Imaginile în care vedeta apare într-o rochie roșie destul de mulată i-a pus pe gânduri pe fanii ei, care au crezut că este însărcinată pentru cea de-a doua oară.

Însă, Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a explicat că nu este vorba despre o sarcină, pe care nu ar ascunde-o, ci despre faptul că s-a îngrășat cu 14 kilograme.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e că aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată.

Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă.(…) De doi ani încoace, mă de doi ani… Nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a spus recent Andreea Mantea, pe Instagram.

Replica geniala pe care a primit-o Andreea Mantea de la baietelul ei
Andreea Mantea

Ce replică a primit Andreea Mantea de la băiețelul ei

După această dezvăluire, Andreea Mantea s-a apucat de treabă. Vedeta a mers la sală alături de fiul ei și le-a spus fanilor că vrea să slăbească și să ajungă măcar aproape de silueta pe care o considera ideală. La un moment dat, David i-a dat o replică genială.

„E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…”, a spus Andreea Mantea pe contul de socializare.

„Păi, nu mai mânca”, i-a spus David, încercând să ajute.

„Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…”, a reacționat Andreea Mantea.

Anterior, vedeta a dezvăluit că după ce a devenit mamă și-a descoperit o problemă de sănătate ce devine vizibilă uneori, în funcție de starea ei. Vezi cu ce boală a fost diagnosticată Andreea Mantea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...