Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce PRO TV a câştigat competiţia Revelioanelor. Pe cine a lăudat prezentatorul

Ioana Bucur 03.01.2022, 08:37

Sunt momente de glorie în tabăra care a reușit ceea ce părea imposibil: să îl detroneze pe „Regele audiențelor” în noaptea dintre ani. Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce PRO TV a câștigat competiția Revelioanelor este fabulos. Cui a ținut simpaticul prezentator să mulțumească pentru victoria la care puțini ar fi îndrăznit să spere.

Competiția Revelioanelor a fost câștigată, în premieră, de PRO TV

„Breaking news-ul” începutului de an, în televiziune, a fost victoria PRO TV în competiția Revelioanelor. După 21 de ani în care a fost lider absolut al audiențelor, ediția cu numărul 22 nu a fost cu noroc pentru Dan Negru, Antena 1 ieșind, la final, pe locul al doilea în clasamentul preferințelor publicului.

La 24 de ore după publicarea cifrelor de audiență, prezentatorul posta pe pagina sa de Facebook un mesaj destul de lung, în care a ținut să puncteze că pogramul PRO TV-ului a fost, probabil, cel mai scump și a marcat și o premieră în istoria edițiilor speciale din noaptea dintre ani: un premiu de 10.000 de euro pus la bătaie pentru telespectatori, singura condiție fiind…să urmărească emisiunea.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului in toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept in ring la anul! (…)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv. Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!”, a scris Dan Negru.

Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce PRO TV a câştigat competiţia Revelioanelor
Pavel Bartoș și Raluka

Reacția lui Pavel Bartoș

În tabăra opusă, abordarea a fost cu totul alta. Fără să îi menționeze numele lui Dan Negru sau Antena 1, Pavel Bartoș a transmis pe platformele de social media un mesaj scurt. Prezentatorul „Protevelion” a mulțumit tuturor vedetelor care au participat la show și echipei din spatele camerelor de filmat.

„Tare vă mulțumim pentru aseară, că ați fost în număr atât de mare alături de noi în noaptea de Revelion! Noi ne-am propus să vă facem să vă simțiti bine, iar voi ne-ați răspuns cu atâta bucurie si ați făcut din noi lideri de audiență!

Le mulțumesc cu drag și colegilor de platou care au fost toți extraordinari! Un mare bravo și echipei din spatele camerelor!

V-am pupat!”, a fost mesajul postat de Pavel Bartoș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...