Cine lipsește din pozele de la Paris ale Andreei Esca. Pe el l-au lăsat acasă de Crăciun

Badea Violeta 26.12.2021, 15:29

După un an plin de încercări, de proiecte și după multe ore de muncă, Andreea Esca și-a luat familia și a plecat în frumoasa capitală a Franței. Recent, vedeta știrilor Pro TV a publicat câteva imagini din vacanță pe rețelele sociale, însă fanii au remarcat imediat că cineva lipsește din pozele de la Paris. Iată pe cine a lăsat acasă de Crăciun!

Cine lipsește din pozele de familie ale Andreei Esca

Andreea Esca și familia sa au ales să petreacă sărbătorile de iarnă desparte de România. Mai exact, aceștia au ales ca destinație Franța, poate și pentru că părinții soțului ei locuiesc acolo.

Extrem de activă pe rețelele sociale, prezentatoarea TV a dorit să împărtășească momentele de bucurie alături de fanii ei.

Andreea Esca a publicat câteva imagini cu familia reunită, însă fanii au remarcat imediat că din poze lipsește iubitul fiicei ei, Mario Fresh.

Așadar, cei doi îndrăgostiți se pare că au decis să petreacă Crăciunul separat. În timp ce Alexia este plecată cu familia eila Paris, cântărețul este plecat la familia lui, în Iași.

De alfel, tânărul a publicat la rândul lui câteva imagini pe rețelele sociale. Artistul a petrecut momente de vis alături de familia lui.

De asemenea, acesta și-a vizitat și bunica. Femeia și-a întâmpinat nepotul cu bucate alese, iar artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Mamaie, ești numărul 1! Ești numărul 1, 2 ș 3, ești tot clasamentul, tu ești! Te pun aici pe Story să te vadă oamenii că ai făcut sarmale!”, i-a transmis Mario Fresh bunicii lui.

Mulți se întreabă dacă solistul s-a despărțit de iubita lui. Ei bine, răspunsul pare să se regăsească tot pe pagina de Instagram a Andreei Esca. Vedeta a publicat o fotografie în care apare alături de familia ei și de Mario Fresh foarte recent, semn că fiica ei și cântărețul nu s-au despărțit.

Andreea Esca si familia la Paris

Alexia Eram, despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Recent, Mario Fresh și Mira au lansat piesa „Deziubește-mă”. În videoclipul acestei melodii, cei doi formează un cuplu, iar internauții s-au întrebat dacă Alexia a fost sau nu geloasă. Iată ce a răspuns influencerița.

„Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru.

Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”, a spus Alexia Eram în vlog.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Cei doi s-au cunoscut atunci când erau doar niște copii. Cu toate astea, dragostea lor a evoluat frumos, amândoi fiind unul lângă altul mai mereu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...