Ce mai fac actorii din „Singur Acasă‟, la trei decenii de la filmările primei pelicule

Ana Anitoiu 03.12.2021, 11:24

Pentru mulți români, nu există sărbători de iarnă fără vizionarea lungmetrajelor de comedie „Singur Acasă”. La trei decenii de la filmările primei pelicule, actorii trăiesc vieți diferite. Unii dintre ei și-au continuat carierele în actorie, în timp ce alții și-au descoperit și alte pasiuni. Macaulay Culkin, cel care l-a interpretat pe Kevin McCallister, are 41 de ani, iar anul acesta a devenit pentru prima oară tată.

Macaulay Culkin, viață zbuciumată după „Singur Acasă”

Într-o perioadă a vieții lui, după faima pe care a câștigat-o cu filmele „Singur Acasă”, Macaulay Culkin s-a confruntat cu dependența de droguri. Actorul, care a mai apărut în filme precum „Richie Rich”, „Saved” și „The Good Son”, „My Girl”, „Wish Kid” şi „Saved‟, a avut o relație de aproape nouă ani cu actrița Mila Kunis, dar s-au despărțit în 2011.

Anul acesta, Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, actrița Brenda Song, a născut în aprilie o fetiță. Cei doi au numit-o Dakota, după sora actorului, care a decedat în anul 2008, la vârsta de 29 de ani, după ce a lovit-o o mașină.

„Oamenii presupun că sunt nebun sau ciudat. Aș vrea ca lumea să nu mai fie atât de șocată că mi-am aranjat destul de bine viața. Am bani, am faimă, am o iubită frumoasă, o casă minunată și animale. Mi-a luat mult timp să ajung aici. Sunt bine”, a spus el în urmă cu ceva timp.

Macaulay Culkin și-a lansat o companie media digitală, Bunny Ears. Și-a reluat rolul Kevin McCallister în scurte producții și apărut în filmul „Changeland” (2019). Pe platourile de filmare ale acestui lungmetraj a cunoscut-o pe Brenda Song. Urmează să apară și în sezonul 10 al „American Horror Story”.

Ce mai fac actorii din Singur Acasa
Daniel Stern

Ce s-a întâmplat cu bandiții din „Singur Acasă”

Viața s-a schimbat și pentru bandiții din „Singur Acasă”, Joe Pesci și Daniel Stern. Primul a fost premiat cu Oscar la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru interpretarea lui din filmul „Goodfellas/ Băieți buni” (1990), lungmetraj în care a jucat în același an în care a filmat și pentru „Home Alone”.

La începutul anilor 2000, Joe Pesci, acum în vârstă de 78 de ani, a hotărât să ia o pauză de la actorie şi să se concentreze pe muzică. A fost căsătorit cu actriţa Claudia Haro, în perioada 1988 – 1992, după care s-a logodit cu modelul Angie Everhart, de care s-a despărțit în 2008. Din cea din urmă relație a rezultat o fiică, Tiffany Pesci.

La rândul lui, Daniel Stern, acum în vârstă de 64 de ani, și-a descoperit o altă pasiune, pe lângă cea pentru actorie. Artistul, care a mai apărut în filme ca „Rookie of the Year”, „Viva Las Vegas” și „A Previous Engagement”, a devenit sculptor și a creat proiecte de artă publică în California de Sud. Este căsătorit din 1980 cu Laure Mattos. Cei doi au trei copii, dintre care unul, Henry Stern, este senator în California.

Ce s-a întâmplat cu mama lui Kevin și cu Buzz din „Singur Acasă”

Actrița Catherine O’Hara care a interpretat-o pe mama lui Kevin McCallister din filmele „Singur Acasă” are acum 67 de ani. Ea și-a continuat cariera în cinematografie. A apărut în filme precum: „Tall Tall”, „Over the Hedge”, „Frankenweenie” și „The Nightmare Before Christmas”, iar în anul 2000 a câștigat un premiu Emmy. Artista este căsătorită din anul 1992 cu regizorul şi producătorul Bo Welch, alături de care are doi fii.

Devin Ratray, care a jucat rolul fratelui cel mare al lui Kevin în „Singur Acasă”, Buzz, are 44 de ani și apare în continuare în emisiuni de televiziune și în filme. A jucat în producții precum „Supernatural”, „The Good Wife”, „Mosaic” și „Hustlers”. Vezi și la ce preț se poate închiria casa din „Singur Acasă”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...