Scene dintr-un nou film de Hollywood, filmate la „Paltinu”, în fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu. Celebrul actor Willem Dafoe va avea rolul principal

Elena Avramescu 17.11.2021, 12:27

Săptămâna trecută, o echipă româno-americană a reușit să filmeze în zona Bâlea Lac mai multe scene din viitoarea peliculă „Legenda lui Ochi”, care îl are în rolul principal pe actorul Willem Dafoe.

Scene dintr-un nou film de Hollywood, filmate la „Paltinu”

Astfel că o parte dintre scene au fost filmate la „Paltinu”, chiar în fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu, ce a fost ridicată acum aproape cinci decenii.

Judeţul Sibiu e atractiv pentru americani, care au ales Bâlea Lac unde au filmat la sfârşitul săptămânii câteva scene din filmul ”Legenda lui Ochi”. Iată că frumuseţea Munţilor Făgăraş, în special frumuseţea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranţă, vor dori să vină la faţa locului!, au notat reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu pe pagina de Facebook a instituţiei.

Scene dintr-un nou film de Hollywood, filmate la Paltinu
Scene dintr-un nou film de Hollywood, filmate la Paltinu

Firma ce administrează fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu a reușit să facă mai multe fotografii la filmări.

Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul «Legenda lui Ochi», cu Willem Dafoe şi alţi actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a scris managerul Bâlea Turism, Marius Constantin Olariu, pe pagina sa de Facebook.

Willem Dafoe este unul dintre cei mai apreciaţi actori americani și are patru nominalizări la Premiile Oscar şi alte trei la Globurile de Aur.

Scene dintr-un nou film de Hollywood, filmate la Paltinu
Willem Dafoe

În plus, este pentru a doua oară când celebrul actor filmează în România. În 2015, Willem Dafoe a stat mai multe săptămâni la Constanţa, unde a filmat pentru pelicula SF „What happend to Monday”.

Filmul „Legenda lui Ochi” spune povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi.

Sursă foto: Marius-Constantin Olariu

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...