Un nou scandal uriaş în showbiz-ul românesc. Carmen Harra şi Anamaria Prodan sunt la cuţite

Andra Daoud 16.11.2021, 09:20
Un nou scandal uriaş în showbiz-ul românesc. Carmen Harra şi Anamaria Prodan sunt la cuţite

Carmen Harra și Anamaria Prodan și-au aruncat cuvinte dure, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorțul impresarei de Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit totul și ce mesaje și-au transmis cele două.

Anamaria Prodan, supărată pe Carmen Harra

Clarvăzătoarea stabilită în America a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul impresarei. În urmă cu ceva timp, Harra a interpretat, din punct de vedere numerologic, datele de naștere ale celor implicați în poveste și a făcut o declarație care a ajuns și la urechile Anamariei Prodan.

Reacția Anei nu a întârziat să apară, iar aceasta a transmis că atât ea, cât și Reghe au drepturi egale și că fiecare ar trebui să își vadă de viața lui, în loc să comenteze despre alții.

Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Cancan.ro.

Un nou scandal uriaş în showbiz-ul românesc. Carmen Harra şi Anamaria Prodan sunt la cuţite
Un nou scandal uriaş în showbiz-ul românesc. Carmen Harra şi Anamaria Prodan sunt la cuţite

Cum s-a apărat Carmen Harra

Clarvăzătoarea a avut și ea o replică pentru impresară și a transmis că atitudinea ei ar fi una complet narcisistă și că se aștepta la acest lucru din partea ei.

Un narcisist se apără pe el, atacă pe cel care îi arată greșelile. Atitudine pur narcisistă. Mă așteptam la ea. Eu i-am dat o definiție în calitate de psiholog așa că mă calific medical să o analizez.

Ce a făcut ea mi-a confirmat din nou care sunt problemele ei. Ar fi mai bine dacă s-ar calma și s-ar gândi de ce este în situația asta, a transmis Carmen Harra.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul de la Universitatea Craiova a depus actele. Reghe s-ar fi mutat deja alături de presupusa lui iubită, care este însărcinată. Anamaria Prodan a declarat că Reghe va rămâne tot timpul tatăl copilului ei și că nu îl va vorbi de rău niciodată.

Cei doi sunt căsătoriți din 2008, iar anul acesta tocmai își reînnoiseră jurămintele. Anamaria și Reghe au împreună un băiat de 13 ani, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe