Anamaria Prodan, apariţie tulburătoare. E total schimbată, se vede că suferă

Stan Filon 05.11.2021, 22:00
Anamaria Prodan, apariţie tulburătoare. E total schimbată, se vede că suferă

Anamaria Prodan și-a îngrijorat fanii, după ultima apariție în public. Celebra impresară se află în Dubai, acolo unde are grijă de afacerile sale, dar participă și la petreceri de fițe. Recent, aceasta a postat o imagine în care se vede cu ochiul liber că evenimentele din ultima perioadă și-au pus amprenta pe silueta ei.

Anamaria Prodan, apariţie tulburătoare în Dubai

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă foarte grea din viața ei. Laurențiu Reghecampf a intentat divorț, iar din femeia puterică, așa cum o știam cu toții, impresara s-a trezit acum că a fost înșelată și părăsită, lucru care nu i-a picat bine deloc.

Chiar dacă a negat vehement divorțul de soțul său, Anamaria Prodan s-a văzut pusă în fața faptului împlinit și a trebuit să se dea bătută, cu toate că a negat până în ultima clipă și a continuat să-i facă declarații de dragoste pe Internet, în văzul tuturor, lui Laur, așa cum îl alinta ea. Lucrurile s-au schimbat acum, mai ales că s-a aflat că celebrul antrenor așteaptă un copil de la tânăra care l-a cucerit.

Anamaria Prodan, apariţie ciudată după divorţul de Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan, apariţie ciudată după divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Divorțul și-a pus amprenta pe silueta impresarei

”Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan. Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut.

Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el!  Trebuia să am o decență ca bărbat! Am avut o discuție acum două nopți cu soțul meu, că au apărut niște conturi fake, că această domnișoară nu și-a dorit să apară. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue pe drumul pe care eu l-am dat. Ea zicea că nu vrea în presă, dar apărea că era scandal mare că era violată”, a declarat Anamaria Prodan.

Ei bine, celebra impresară spune că este puternică în continuare, dar se vede cu ochiul liber că a slăbit mult în ultima perioadă. Recent, aceasta a participat în Dubai la decernare a  ”Premiilor Forbes din Orientul Mijlociu”, unde a obținut și o diplomă.

A fost îmbrăcată foarte elegant, într-o rochie neagră de seară, dar care a lăsat să se vadă cât de mult a slăbit. Și copiii sunt afectați puternic de divorț. Laurențiu Reghecampf jr trece și el prin momente grele. Mama lui a spus că băiatul suferă mult din cauza faptului că nu îl mai are pe tatăl său lângă el.

”În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, spunea Anamaria Prodan.

Cum s-a adaptat băiatul Flaviei Mihășan la grădiniță
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...