FOTO EXCLUSIV

Polițiștii care au luat șpagă de la Lidia Buble au oprit un șofer în trafic în urmă cu o lună și jumătate. Ce s-a întâmplat după ce a tras pe dreapta. EXCLUSIV FOTO

Iancu Andreea 12.11.2021, 14:26

Scandalul izbucnit recent, în care este implicată artista Lidia Buble, pare să aibă o anvergură mai mare. După ce cântăreața i-a mituit pe cei doi oameni ai legii, astfel încât să treacă cu vederea testarea cu etilotest pentru depistarea alcoolemiei, polițiștii care au luat șpagă de la Lidia Buble sunt implicați într-o altă situație îndoielnică. Potrivit surselor impact.ro, oamenii legii au oprit în trafic, în urmă cu o lună și jumătate, un cetățean obișnuit. Acesta a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a fost tras pe dreapta.

Ce s-a întâmplat cu un șofer oprit în trafic de polițiștii care au luat șpagă de la Lidia Buble

Cu siguranță, fiecare conducător auto are cel puțin o întâmplare demnă de povestit cu privire la un eveniment petrecut în trafic, la care au participat și oamenii legii. Deși nu putem generaliza, există multe situații îngrijorătoare cu privire la modul în care acționează unii polițiști. Iar un exemplu îl reprezintă cazul unui șofer oprit în trafic, chiar de polițiștii care au luat șpagă de la Lidia Buble. Artista a reușit să scape momentan nepedepsită, după ce a mituit autoritățile pentru a scăpa de etilotest. Din păcate, omul de rând nu a avut de ales.

Totul s-a petrecut în urmă cu o lună și jumătate, când șoferul a fost tras pe dreapta pentru că ar fi trecut pe roșu. Astfel, potrivit Codului rutier, omul a rămas fără permis pentru 30 de zile, în ciuda faptului că el susține că nu ar fi încălcat legea. Potrivit sursei impact.ro, șoferul consideră că a fost sancționat doar pentru că oamenii legii trebuiau să bifez un anumit număr de amenzi. Din păcate, nu sunt puține cazurile în care conducătorii auto au primit amenzi fictive sau le-a fost suspendat dreptul de a conduce doar pentru simplul fapt că unii polițiști aplică legea la „normă”. Șoferul a rămas doar cu imaginile de la fața locului și cu dovada sancțiunii.

Ce s-a întâmplat cu un șofer oprit de polițiștii care au luat șpagă de la Lidia Buble
Șoferului i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 30 de zile, deși el susține că nu ar fi încălcat legea

Lidia Buble, audiată la DIICOT, după ce a mituit oamenii legii

Recent, un echipaj de la Brigada Rutieră a oprit-o în trafic pe Lidia Buble, polițiștii intenționând să o testeze cu aparatul etilotest. Însă artista a decis ca, înainte să sufle în aparat, să își sune un prieten. Acesta a sfătuit-o să încerce să le dea șpagă agenților. Polițiștii au acceptat să ia banii, și după ce întreaga situația s-a liniștit, cântăreața l-ar fi sunat iar pe prietenul său.

Din nefericire pentru ea, telefonul bărbatului era monitorizat la solicitarea DIICOT, astfel că întreaga conversație în care Lidia i-a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate, a ajuns probă în anchetă, potrivit gandul.ro. Oamenii legii ar fi deschis dinainte de acest eveniment o anchetă cu privire la presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...