Ce întrebare indiscretă a primit Cătălin Botezatu: „Pentru 1 milion de euro aș face-o”

Nicu Stan 10.10.2021, 22:07
Ce întrebare indiscretă a primit Cătălin Botezatu: „Pentru 1 milion de euro aș face-o”

Ce întrebare indiscretă a primit Cătălin Botezatu. Celebrul designer Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre valoarea contractelor de imagine pe care le semnează, precum și pentru ce sumă ar fi de acord să facă publicitate unui site de videochat.

Cătălin Botezatu, imaginea unui studio de videochat? Ce sumă solicită designerul pentru așa ceva

Cătălin Botezatu s-a pus pe făcut dezvăluiri. Celebrul designer a făcut precizări despre contractele de imagine pe care le semnează, precum și ce sumă ar cere ca să facă publicitate pentru un site de videochat.

Declarația depsre site-ul de videochat a venit în contextul în care se vehiculează că Bianca Drăgușanu ar fi încasat 100.000 de euro pentru a face reclamă unui studio de videochat.

Bianca Dragusanu, imaginea unui studio de videochat
Bianca Dragusanu, imaginea unui studio de videochat

Cătălin Botezatu, mândru de Bianca Drăgușanu

Astfel, Cătălin Botezatu este de acord să fie imagiunea unui studio de videochat, numai că s-ar vinde mult mai scump.

”Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe.  Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Antena 3.

Pentru ce bani ar face-o Cătălin Botezatu

Apoi, Cătălin Botezatu a precizat condițiile în care ar accepta să fie imaginea unui studio de videochat, precum și suma pentru care ar face-o.

”Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. Prețurile mele sunt niște prețuri decente”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu face bani mulți

De altfel, toate contractele de imagine ale lui Cătălin Botezatu înseamnă foarte mulți bani, după cum spune chiar el.

”Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări. Un contract de imagine înseamnă foarte mult la Cătălin Botezatu”, a precizat celebrul designer.

Videochat-ul devine o afacere serioasă în România

Pe de altă parte, Bogdan Naumovici, director de creație, spune că strategia de promovare e o dovadă că industria videochatului din România devine o afacere foarte serioasă.

”Mă, nu e o campanie atât de rea! Nu-mi imaginez că e o meserie de vocaţie aşa. Adică te duci să faci nişte bani, nu este vreau să fac videochat, sunt pasionată de videochat. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc, despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă campanii outdoor, că nu e nici ieftină deloc”, a spus Bogdan Naumovici.

Urmăriți Impact.ro și pe