EXCLUSIV

Viața Ilenei Șipoteanu la cinci ani de la decesul soțului. Ce spune despre o eventuală căsătorie. ”Sunt mulți care încearcă”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 06.10.2021, 10:20

Artista a suferit enorm după moartea compozitorului Dumitru Lupu, cu care avea o relație specială. La 54 de ani, trăiește singură, la malul mării și nu s-a gândit să-și refacă viața. ”Numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla”, ne spune aceasta.

Cum arată viața Ilenei Șipoteanu la cinci ani de la decesul soțului

La 54 de ani, trecută prin mai multe suferințe, printre care și decesul soțului, Ileana Șipoteanu nu și-a pierdut optimismul de altădată. Artista este profesor la Universitatea Ovidius din Constanța, merge la concerte și duce o viață liniștită la malul mării.

Mă plimb liniștită, merg foarte mult pe jos, fac mișcare. Locuiesc în orașul cu cea mai mică poluare. Aici este o vreme senzațională, de ieșit la plimbare, ne spune aceasta.

Artista și-a permis și scurte vacanțe, dar niciuna în afara țării.

Plec în vacanță câteva zile, apoi mă întorc. În străinătate nu am mai fost de vreo doi ani, a adăugat aceasta.

Viața Ilenei Șipoteanu la cinci ani de la decesul soțului
Ileana Șipoteanu

Nu duce lipsă de pretendenți

În jurul artistei, care și-a păstrat silueta de invidiat, roiesc o mulțime de pretendenți, după cum însăși recunoaște.

Sunt mulți care încearcă. Poate pentru că se gândesc că sunt singură, dar nu e rău, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Cu toate acestea, Ileana nu ia în calcul în acest moment, să-și refac viața.

Numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla, spune totuși artista.

”I-am tăiat craca de sub picioare”

Recent, artista povestea un episod cu unul dintre pretendenții săi și cum a stopat orice tentativă de-a acestuia de a o cuceri:

De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ (văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun. Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine !

Acum, tot cu umor, artista ne spune că de la acel episod, domnul cu pricina a dispărut cu totul:

De atunci nu m-a mai căutat, i-am tăiat craca de sub picioare.

Nu-și imaginează viața fără copii

Ileana Șipoteanu este, în același timp, o mamă mândră de realizările fiicei sale, Dumitrana Lupu, care a terminat un master pe producție de film și lucrează la UNATC.

Nu mi-am dorit să fie cântăreață, deși cântă foarte frumos, a fost doar un gând de-al meu. Îi place ce face, asta e cel mai important, acum mai are un job nou, filmează la Buftea, mărturisește artista.

Ileana ne-a mai spus că-și dorește să devină bunică, întrucât îi plac foarte mult copiii.

Doamne ajută să fiu bunică, abia aștept, îmi plac copiii atât de mut încât nu cred că-mi imaginez viața fără ei. Am lucrat mult cu copiii, mărturisește artista.

Urmăriți Impact.ro și pe