Zodiile cu noroc uriaş în luna octombrie 2021. Vor avea parte de câştiguri mari

Stan Filon 01.10.2021, 15:51
Zodiile cu noroc uriaş în luna octombrie 2021. Vor avea parte de câştiguri mari

Luna octombrie vine cu schimbări majore pentru multe dintre zodii. Acestea apar în plan sentimental, financiar, dar și profesional. Care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii octombrie, vedeți în rândurile de la jos. Parcă au tras lozul câștigător!

Acestea sunt zodiile cu noroc uriaş în luna octombrie 2021

Rac

Nativii din zodia Rac, chiar dacă par că merg cu spatele câteodată, în luna octombrie vor avansa puternic. Vor găsi job-ul perfect, la care visează de foarte multă vreme. Îl vor obține datorită unor cursuri și specializări la care s-au înhămat însă în urmă cu ceva timp. Le va merge bine și pe plan sentimental. Cei singuri au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Balanță

Nativii născuți sub semnul zodiacal al balanței se simt în luna octombrie ca peștele în apă. Va ploua efectiv cu abundență peste ei. Vor pune în practică o idee de afaceri la care se gândesc de ceva timp, iar aceasta se va dovedi un adevărat succes. În plus, se vor mai îmbogăți și cu câțiva prieteni de suflet!

Zodiile cu noroc urias in luna octombrie 2021
Zodiile cu noroc urias in luna octombrie 2021

Gemeni

Gemenii au noroc cât doi, luna aceasta. Octombrie reprezintă pentru ei luna în care încep să pună de-oparte pentru iarnă. Își fac provizii, însă se pare că fac provizii de bani. Pe ce pun mâna, parcă se transformă în aur. Au idei destul de puține, dar geniale, care îi ajută să își facă viața mai ușoară, dar și mai frumoasă. Nu trebuie să muncască mult, deoarece o face cu cap. Mulți se întreabă de unde își ia energia, iar răspunsul este unul simplu: din sânul familiei!

Vărsător

Nativii născuți sub zodia Vărsătorului au parte și ei de o lună de poveste. Sărbătorile parcă au venit mai devreme, deoarece cadourile au început să apară. La locul de muncă este promovat, iar salariul aproape că i se va dubla. În familie, partenerul de viață este numai late și miere și dragostea plutește în aer și pentru nativii singuri. Pot întâlni partenerul ideal.

Pești

Nativii născuți în zodia Peștilor parcă înoată printre probleme. Le evită la milimetru, iar acest lucru începe să se vadă chiar de luna aceasta, când începe să se vadă rodul investițiilor de peste an. Încep să se strângă banii din toate direcțiile, așa că îi așteaptă o iarnă liniștită, la gura sobei, unde își vor număra liniștiți banii, alături de cei dragi, cărora le vor face toate poftele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...