Serialul „Las Fierbinţi” se alătură campaniei de vaccinare anti-covid-19. Ce mare actor au luat pentru rolul medicului

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 30.09.2021, 22:24

Serialul „Las Fierbinţi” se alătură campaniei de vaccinare anti-Covid-19. Un mare actor interpretează rolul unui medic care ajunge în sat și ține un discurs pentru localnici.

Ce actor joacă rolul medicului în ”Las Fierbinți”

În rolul medicului ajuns în sat în episodul de joi seara din ”Las Fierbinți” se află nimeni altul decât actorul Adrian Titieni,

”Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul acesta. Nu e de glumă cu el. Nu e o simplă răceală cum zice domnul Firicel. Sunt complicații pulmonare majore.

Dacă sunteți vaccinați și vă-mbolnăviți riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți scade riscul ca acest virus să producă mutații majore cu efecte mult mai agresive.

Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ți pui vesta de salvare, ți-o pui. Dacă nu, e treaba ta!”, le-a spus doctorul, printre altele.

Serialul
Adrian Titieni, in rolul unui medic in ”Las Fierbinti”

De asemenea, medicul a avut o discuție în patru ochi cu Firicel, căruia i-a spus că ar trebui să-l intereseze să se vaccineze anti-Covid-19.

”E dreptul dumneavoastră să vă vaccinați. Statul a cheltuit enorm de mulți bani pentru ca dumneavoastră să aveți dreptul să vă vaccinați gratuit”, i-a spus medicul.

O actriță din ”Las Fierbinți” are Covid-19

Acest episod din ”Las Fierbinți” a fost difuzat după ce o actriță din serialul de comedie de la Pro TV a anunțat că ea și fiica ei au Covid-19. Liliana Mocanu, actrița care o interpretează pe soția lui Firicel, a făcut anunțul la emisiunea lui Cătălin Măruță.

”Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit Salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate.

Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a spus Liliana Mocanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-Covid-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, l-a provocat pe Bobiță din ”Las Fierbinți”, interpretat de Mihai Bobonete, să spună ce conține vaccinul împotriva coronavirusului pentru el. Vezi AICI ce alte vedete au fost provocate să vorbească despre imunizare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...