Carmen de la Sălciua a amuţit când a citit comentariul lăsat de un fan. Are legătură cu fostul soţ

Iancu Andreea 07.09.2021, 10:38

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere, fiind urmărită de o mulțime de fani și în mediul online. Artista păstrează legătura cu admiratorii săi, cu care împărtășește momente din viața sa. Recent însă, comentariul lăsat de un fan a lăsat-o pe Carmen de la Sălciua fără cuvinte. Artista nu credea că subiectul fostului soț va fi readus în discuție.

Comentariul lăsat de un fan i-a amintit lui Carmen de la Sălciua de fostul soț

Artista de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua obișnuiește să fie extrem de activă în mediul online, unde păstrează legătura cu fanii săi. Aceasta primește în general aprecieri din partea urmăritorilor săi, care îi laudă personalitatea și talentul muzical. Recent însă, un comentariu lăsat de un fan i-a reamintit lui Carmen de la Sălciua de fostul său soț, Culiță Sterp, de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani, după o relație tensionată, încheiată cu acuzații de infidelitate și scandal.

Cântăreața a postat o imagine în care apare alături de un tort și un coș cu flori, ce par a fi daruri din partea unor nuntași care au avut-o alături la fericitul eveniment din viața lor. Artista a ales să mulțumească printr-un mesaj emoționant pentru acest gest, însă ceea ce a uimit-o a fost comentariul lăsat de un internaut. Printre mesajele de felicitări și apreciere, cineva i-a scris lui Carmen că nu înțelege motivul pentru care fostul său soț a decis să plece din relație.

Dumnezeu m-a ales să fiu ceea ce sunt iar voi ați susținut alegerea Lui ! Mă bucur de oameni frumoși pe unde mă poartă cântecul ❤️ Vă mulțumesc pentru această atenție deosebită! ??, a fost mesajul lui Carmen de la Sălciua.

Ești bună rău ..nu știu de ce te-a lăsat fostul…, a scris un urmăritor al cântăreței.

Carmen de la Sălciua, fără cuvinte după ce comentariul lăsat de un fan i-a reamintit de fostul soț
Imaginea care a stârnit reacții din partea fanilor

Ce părere are artista despre un nou mariaj. Cum va trebui să arate viitorul său iubit

Perioada în care Carmen de la Sălciua a suferit în urma divorțului de Culiță Sterp, fostul său soț, a trecut. Cântăreața a recunoscut de-a lungul timpului că a fost dificil să ajungă la despărțire, mai ales că investise multe sentimente în relație. Acum însă, artista mărturisește că este pregătită pentru un nou început, chiar dacă nu își face planuri.

Nu mi-am plănuit nici momentul când îl voi cunoaște pe omul meu, pe astea le rânduiește cineva de Sus, nu eu. Pot să-l întâlnesc când duc gunoiul sau la un eveniment. Nu știu, a explicat cântăreața pentru cancan.ro.

Pe de altă parte, visează la bărbatul perfect, care să i se potrivească și să îi fie alături. Carmen recunoaște că are nevoie de un om care să o iubească, să o respecte și să fie suficient de matur încât să o sprijine pe artistă.

Iubitul meu va trebui să fie perfect pentru mine. Să fie ceea ce am nevoie. În primul rând să mă iubească, să mă respecte, să fie un om de la care să am ce învăța, să fie un om matur. Sau, cel puțin, mai matur ca mine! Și frumos! Dar ar fi culmea să le am acum pe toate! Aș fi prea norocoasă.

Contează foarte mult și discuțiile pe care le ai cu omul respectiv, cum te face să te simți și cum vede el iubirea. Dacă mă dezamăgește, probabil mai dau câteva șanse, dar niciodată nu aș putea să mă văd pentru vecie sau să construiesc ceva cu un om care e doar frumos, a continuat ea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...