Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin. Grădina e fabuloasă! FOTO

Daria Petrescu 22.02.2020, 21:15
Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin. Grădina e fabuloasă! FOTO

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. În urmă cu ceva timp, vedeta a deschis ușa casei sale din București pentru a arăta tuturor, cum și-a creat oaza ei de liniște.  Fosta soție a lui Ștefan Bănica junior s-a ocupat personal de decorarea casei.

Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Andreea Marin a recunoscut că este pasionată de câțiva ani buni, de design interior, astfel că, aceasta și-a amenajat locuința singură, după propriile reguli

Recent, fosta „Zână a Surprizelor” a arătat fiecare încăpere din casă: bucătaria, biroul, livingul, dormitorul, baile sau „camera de machiaj”, asa cum își numește ea dressingul.

Andreea Marin și-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume, fiecare având câte o poveste speciala. De altfel, casa din Bucureşti nu este singura proprietate a Andreei Marin. Aceasta mai are o casă de vacanţă, la Telega, în judeţul Prahova.

„Povestea e aşa. Am venit în acest sat de muntede pe Valea Prahovei invitată fiind la masa de Paşte a unor prieteni. Am luat masa şi apoi am pornit pe drumurile acestea de ţară pe jos, ca să dăm burta jos cum se spune.

Andreea Marin și-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume
Andreea Marin și-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume

Era linişte, verdeaţă, atmosfera aceea de ţară care te duce atât de departe de ceea ce ştii tu că există în Bucureşti. E o altă energie aici, e o energie pozitivă, care te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simţi om, şi din nou întors la rădăcini. Mergând aşa de pe o străduţă pe alta, am ajuns în dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici. Aşa a început totul”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii de la Pro tv.

Andreea Marin este o gospodină desăvârșită

Andreea Marin are, fără doar și poate, o casă plină de viață! Vedeta TV are păsări, pești, o cățelușă (Lady), o pisică, dar și o veveriță. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare are și un cal în mărime naturală.

„Calul este doar în mărime naturală, dar nu e deloc gălăgios. E cel mai tăcut prieten al nostru. Stă aici ca de strajă. El e de fapt o lampă”, a spus aceasta în cadrul aceleiași emisiuni.

În bucătăria spațioasă, Andreea are o mulțime de ingrediente depozitate un borcănele mai mici sau mai mari.  „Zecile de borcănele pe care le vezi aici în bucătărie au tot felul de ingrediente. În general, acestea sunt făcute din frunze sau din ardei uscați, deshidratați.

” Andreea mărturisește că îi place ca totul să fie viu în grădina ei, iubind totodată și obiectele recondiționate. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.” „Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii.”

 

Urmăriți Impact.ro și pe