Orarul magazinelor Ikea de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Daria Petrescu 14.08.2021, 19:00
Orarul magazinelor Ikea de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

IKEA  este una dintre cele mai renumite companii ce comercializează mobilier de uz casnic. Zi de zi, mii de clienți trec pragul celebrului magazin. Pentru cei care vor să facă asta într-o zi de sărbătoare, cum ar fi 15 august, de Sfântă Marie, ei bine, trebuie să știți ce program va avea compania. Orarul magazinelor Ikea de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august.

Orarul magazinelor Ikea de Sfânta Marie

Compania a fost fondată în Suedia, dar este deținută de către o fundație olandeză, controlată de către familia Kamprad. Este o companie suedeză cu birouri în Olanda, Suedia și Belgia.

Majoritatea bugetarilor au primit liber de la stat, pe data de 15 august. Nu același lucru se întâmplă și în cazul angajaților de la Ikea, care vor fi prezenți la datorie pentru clienții lor. Astfel că, la Ikea  se păstrează în aceste zile o structură de lucru a zilei absolut normală. Mai exact, în ceea ce privește magazinul din Băneasa, primul lansat în România, acesta deschide la ora 10.00 și închide la ora 22.00.

Trebuie menționat faptul că restaurantul din interior se va închide cu o oră mai devreme, în jurul orelor 21.00.

Ziua de lucru începe la ora 10.00 și se încheie la ora 22.00 când vizitatorii magazinului sunt rugați să părăsească incinta.

Ce salarii au angajații de la Ikea

-Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Lucrător comercial, încasează un salariu net lunar de 2.300 de lei.

-angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de 1 ani, pe funcția de Area Sales Coordinator, încasează un salariu net lunar de 7.800 de lei.

-Un angajat pe funcția Team Leader Logistică, încasează un salariu net lunar de 3.900 de lei.

-Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, pe funcția de Lucrător comercial (APLS), încasează un salariu net lunar de 2.060 de lei.

De exemplu, persoana cu cel mai mic salariu la Ikea este cea care se ocupă de curățenia în clădire. Aceasta poate ajunge la un salariu de 1.600 de lei. La acest salariu se adaug bonuri de masă.

În 2019 s-a deschis al doilea magazine Ikea

În luna iunie a anului trecut, Ikea a deschis un al doilea magazin din București, pe Bulevardul Theodor Pallady n4.57.

Atunci, șeful magazinului a acordat un interviu, pentru Libertatea, despre salariul unui angajat și faclitățile lui, dar nu numai.

Potrivit informațiilor oferite de acesta, angajații Ikea dispun de: abonament medical, tichete de masă, bonusuri și primă de vacanță. Salariul minim brut pentru funcția cu normă întreagă este de 2.615 de lei din mai 2018. Este bine de știut că nu este obligatorie cunoașterea unei limbi,  pentru procesul de recrutare.

„Căutăm oameni cu o dorință puternică de a învăța, motivația de a face lucrurile mai bine, simplitate, simț practic, capacitatea de a conduce prin exemplu, eficiență și eficientizarea costurilor.

Despre sărbătoarea Sfânta Maria

Sfânta Maria Mare este prăznuită de creştini pe data de 15 august, această zi fiind ziua în care se pomeneşte Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la veșnicie.

De asemenea, pe 8 septembrie se sărbătorește nașterea Maicii Domnului, adică Sfânta Mărie Mică

 

Urmăriți Impact.ro și pe