Detaliul intim făcut public de Dani Oțil despre Ramona Olaru și Florin Ristei. Ce apropo subtil a bătut prezentatorul

Ana Anitoiu 15.07.2021, 14:39

Dani Oțil a făcut public un detaliu intim despre Ramona Olaru și Florin Ristei. Coprezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, care se pregătește să devină pentru prima oară tată, a bătut un apropo subtil la adresa lor.

Ce apropo subtil a bătut Dani Oțil la adresa lui Florin Ristei

În ediția de joi a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru a fost îmbrăcată cu o fustă cu sclipici. Cum nu putea rata o asemenea ocazie, Dani Oțil a făcut o glumă în stilul caracteristic, bătând un apropo subtil la adresa ei și a lui Florin Ristei.

”Sunt plin de sclipici pe pantaloni de la fusta Ramonei. Răzvan nu are sclipici, dar Florin are pe frunte”, a spus Dani Oțil.

Detaliul intim facut public de Dani Otil despre Ramona Olaru si Florin Ristei. Ce apropo subtil a batut prezentatorul
Florin Ristei si logodnica lui

Florin Ristei, logodit în secret

Deși Dani Oțil a sugerat că Florin Ristei ar fi interesat de Ramona Olaru, cântărețul este logodit încă de la finalul lunii decembrie cu Naomi Hedman, care a reușit să impresioneze pe toată lumea cu frumusețea ei, atunci când a pășit pe scena ”X Factor”.

”M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a spus Florin Ristei recent în cadrul podcastului HappyFish Tv. De altfel, partenera lui s-a afișat cu inelul de logodnă chiar la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela.

Florin Ristei, detalii despre nunta cu Naomi Hedman

De asemenea, Florin Ristei a dat detalii despre nunta cu Naomi Hedman. Mai exact, cântărețul a spus că vrea ca în deschiderea evenimentului să cânte Bruno Mars. De cealaltă parte, partenera lui o admiră mai degrabă pe Loredana Groza.

Florin Ristei și logodnica lui s-au îndrăgostit după ce s-au cunoscut la emisiunea ”X Factor”, acolo unde Naomi Hedman a făcut furori cu apariția ei. Se pare că nu a durat mult până când juratul și-a dat seama că s-a îndrăgostit lulea. Vezi AICI ce a spus Ramona Olaru despre bărbații din viața ei!

”Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că și celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei, precizând că mama lui i-a cunoscut partenera și a încântat-o cu un preparat autohton – varză călită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...