Oana Roman, din nou pe masa de operaţie. Ce probleme are acum soţia lui Marius Elisei

Badea Violeta 12.07.2021, 16:13

Oana Roman va ajunge din nou pe masa de operaţie. Vedeta a anunțat pe o rețea de socializare pentru ce va avea nevoie în curând de o nouă intervenție chirurgicală. Iată ce probleme are acum soţia lui Marius Elisei! Totul a fost făcut public!

Oana Roman, din nou pe masa de operaţie

Oana Roman a dus un adevărat război cu unii dintre internauți care au acuzat-o că își modifică pozele în Photoshop. De-a lungul timpului, vedeta a dus o luptă constantă cu kilogramele în plus și i-a ținut la curent pe cei din mediul online cu performanțele la care a ajuns.

Soția lui Marius Elisei este extrem de mulțumită cu imaginea ei, dar a anunțat că este hotărâtă să facă o schimbare pe care și-o dorește de foarte multă vreme. Vedeta vrea să facă o abdominoplastia pentru a îndepărta excesul de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior.

Oana Roman a spus totul după ce a fost întrebată recent pe pagina sa de socializare dacă în prezent mai are vreun complex. Fanii ei știu că aceasta este extrem de atentă atunci când vine vorba de aspectul său fizic, iar vedeta a ținut să precizeze că în toamnă are de gând să facă și operația de abdominoplastie.

„Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a menționat Oana Roman.

Gestul facut de Oana Roman la un restaurant din Egipt pentru ca nu i s-a oferit reducere. Vica Blochina a povestit tot
Oana Roman, din nou pe masa de operaţie

Ce probleme are acum soţia lui Marius Elisei

Oana Roman duce o adevărată luptă cu cei din mediul online. Imediat ce postează o fotografie, vedeta este asaltată de comentarii dure, iar ea încearcă să le răsoundă unora. Pe Instagram, soția lui Marius Elisei spune că ura de pe rețelele de socializare nu o afecteaz pe niciun plan, ci doar o face să-și dea seama de viața frumoasă pe care o trăiește.

„Ura nu poate fi evoluție. Mă ajută în schimb să îmi dau seama că am o viață frumoasă dacă nu am simțit niciodată eu însămi astfel de sentimente față de nimeni. Am atât de multe preocupări frumoase că n-am timp să urăsc sau să invidiez pe nimeni. Nici să vorbesc pe alții”,  a scris Oana Roman la InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...