Ce a făcut Ramona Olaru imediat după ce a divorțat. A recunoscut, în sfârșit: ”Au ieșit dracii din mine”

Nicu Stan 11.07.2021, 18:09

Ce a făcut Ramona Olaru imediat după ce a divorțat. A recunoscut, în sfârșit: ”Au ieșit dracii din mine”. Mărturisirile au fost făcute în direct, iar acestea pot fi văzute în articolul de mai jos.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre divorț. ”A fost cea mai mare bucurie a mea”

S-a aflat ce a făcut Ramona Olaru imediat după ce a divorțat. Vedeta a recunoscut, în sfârșit. Ramona Olaru apare la televizor zi de zi, în direct la Antena 1, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, fiind asistenta acestora de câțiva ani. Însă, de curând, într-un interviu, aceasta a făcut dezvăluiri despre viața ei personală.

Asistenta TV Ramona Olaru a fost căsătorită, însă în anul 2019 a divorțat. Spune că divorțul a fost cea mai mare bucurie a ei.

Ramona Olaru este divortata din 2019
Ramona Olaru este divortata din 2019

Ce a făcut Ramona Olaru după divorț

”Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o nebună care să iasă să se distreze, de toți banii, și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă, și după ce am divorțat zici că au ieșit toți dracii din mine, sincer!”, a povestit Ramona Olaru.

Cea mai frumoasă perioadă din viața Ramonei Olaru

Vedeta a recunoscut că acea perioadă a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, perioadă pe care ar vrea să o mai retrăiască.

”Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o vreodată, acum doi ani, și m-aș mai întoarce. Acum, am aceleași planuri, sper să-mi iasă, adică m-am distrat!”, a mai spus Ramona Olaru.

Ce planuri are Ramona Olaru pentru această vară

Vedeta Antenei 1 a mai spus că și pentru vara aceasta are planuri mari. Ramona Olaru urmează să meargă în două vacanțe, însă nu cu vreun bărbat, ci cu prietenele ei.

”O să plec vara aceasta, pentru că o să avem vacanță. Am două destinații, vara asta: Ibiza și Mykonos. O să plec cu fetele, cu băieți am tot fost. Lasă”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Câți ani are Ramona Olaru

Ramona Olaru a împlinit pe data de 7 iulie vârsta de 32 de ani. Aceasta a decis să își serbeze ziua de naștere în acest weekend, dând o petrecere alături de prieteni, la Mamaia. De asemenea, ea s-a plimbat și pe un yacht luxos, petrecând mare parte din seară lângă DJ. La petrecere și-a invitat, normal, și colegii de platou.

”Eu am fost la petrecere, dar m-am refăcut, nu am ochii atât de umflați”, a mărturisit Bianca Nuțu, buna prietenă a Ramonei Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe