EXCLUSIV

Cea mai mare dorință a Mădălinei Manole, dezvăluită de Maria Dragomiroiu. ”Mi-a fost ca o soră mai mică”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 09.07.2021, 20:03

Maria Dragomiroiu a ţinut enorm la Mădălina Manole. La 11 ani de la decesul artistei, Maria Dragomiroiu a rememorat, pentru impact.ro, momentele lor de suflet, din turneele prin ţară.

„Am colindat ţara asta, în lung şi în lat, timp de 17 ani”

 “Pot spune că am fost ca două surori. Într-un fel, a fost sora mea mai mică. Ne-am înţeles foarte bine şi am colindat ţara asta, în lung şi în lat, timp de 17 ani. Şi o mare parte a lumii. Aşa că am avut timpul necesar nu doar să ne cunoaştem, ci să fim ca două surori. O soră mai tânără cu 12 ani, născute în aceeaşi lună, la doar trei zile diferenţă!”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru impact.ro.

Aşa a descoperit că, în spatele unei “voci de aur”,  stătea şi un suflet special, foarte sensibil. “Aşa suntem noi, cei născuţi în Zodia Racului, înclinaţi spre artă, dar şi nişte visători. Uneori de nota zece. Pe de altă parte, suntem şi nişte persoane care ţinem foarte tare la casa noastră. Exact aşa a fost şi Mădălina Manole. Era o fire foarte sensibilă, însă foarte exigentă cu ea însăşi. Cu care am împărtăşit atâtea momente speciale. Nu voi uita cum îşi respecta publicul, ca nimeni alta, cum încerca să facă totul aproape perfect. Sigur, uneori asta îţi iese, alteori nu-ţi iese, dar publicul a reacţionat mereu aşa cum îşi dorea Mădălina. Iar iubirea ei se întâlnea cu iubirea lor”, mai spune Maria Dragomiroiu.

Cea mai mare dorinta a Madalinei Manole, dezvaluita de Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu si Madalina Manole

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010

Tot ea ne-a mai precizat că Mădălina Manole şi-a dorit foarte mult un copil, pe care l-a şi primit la 42 de ani, cu doar un an înainte de moartea îndrăgitei artiste. Petru Mircea junior are acum 12 ani şi a fost crescut mai mult de tatăl său, Petru Mircea. Maria Dragomiroiu a refuzat însă să vorbească despre anumite subiecte delicate, inclusiv dacă Mădălina Manole era măcinată în ultima parte a vieţii sale de tot soiul de gânduri negre. 14 iulie a fost nu doar ziua de naştere a Mădălinei Manole, dar şi ziua fatidică a morţii ei.

La 14 iulie 2010, Mădălina Manole, care împlinea, în acea zi, 43 de ani, a fost găsită fără suflare în propria casă. Marian Manole, fratele mai mic al Mădălinei Manole, își plânge şi azi sora.Pe de altă parte, după moartea artistei, soţul acesteia şi familia Mădălinei Manole nu au reuşit niciodată să ajungă la un numitor comun. Mai nou, Marian Manole a anunţat că nu mai are voie să posteze fotografii cu artista, pe internet, interdicția venind din partea fostului său cumnat, Petru Mircea, pe motiv că este marcă înregistrată de el. În replică, Marian Manole a anunţat că îl va în judecată pe Petru Mircea.

Urmăriți Impact.ro și pe