Noi probleme pentru Maria Constantin. Ce a păţit vedeta după ce a căzut pradă hackerilor: „Lume rea”

Badea Violeta 08.07.2021, 09:54

Maria Constantin a fost ținta unor hackeri! Interpreta de muzică populară și-a anunțat fanii că nu-și mai poate accesa contul de Facebook, ci doar pe cel de Instagram. Vedeta este foarte nemulțumită a mărturisit că nu-i vine să creadă că lumea poată să fie atât de ea și a susținut că escrocii au început să creeze conturi false cu identitatea ei.

Noi probleme pentru Maria Constantin

Face ea ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Frumoasa Maria Constantin trece prin momente dificile după ce a fost victima unor atacuri cibernetice destul de serioase. Celebra interpretă de muzică populară nu poate să-și acceseze propriul profil de Facebook.

Anunțul a fost făcut chiar de controversata blondină pe contul său de Instagram, acolo unde fosta soție a regretatului Marcel Toader le-a spus admiratorilor săi cum a căzut pradă hackerilor.

„Oare așa lume rea? Se pare ca in ziua de azi se poate fura identitatea foarte ușor! Pe lângă faptul că acești oameni mi-au făcut raport la profilul meu de Facebook și momentan nu îl mai pot accesa, mai și crează conturi false cu identitatea mea! Dați și voi raport pe Facebook la acest profil!!!!”, s-a plâns frumoasa cântăreață de muzică populară pe contul său de Instagram.

Când se va căsători din nou Maria Constantin

Soarele a răsărit și pe strada Mariei Constantin. După o viață amoroasă tumultoasă și mariajul cu regretatul afacerist Marcel Toader care a ținut caldă prima pagină a publicațiilor de scandal în ultimii ani de zile și relația cu Dacian Varga, vedeta și-a găsit fericirea în brațele actualului ei iubit.

Maria Constantin este într-o relație cu Robert Stoica, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Artista a mărturisit că ea a fost cea care a făcut primul pas și l-a abordat.

„A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie.

Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

„La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...