Sebastian Chitoșcă a plecat de la Survivor și și-a uimit toți fanii. Dezvăluirea pe care a făcut-o când a ajuns acasă, în Germania

Ioana Bucur 01.07.2021, 19:38
Sebastian Chitoșcă a plecat de la Survivor și și-a uimit toți fanii. Dezvăluirea pe care a făcut-o când a ajuns acasă, în Germania

Sebastian Chitoșcă a plecat de la Survivor și și-a uimit toți fanii. Ce dezvăluire incredibilă a făcut fostul concurent, după prima noapte petrecută acasă, cu familia, în Germania.

Sebastian Chitoșcă a plecat de la Survivor și și-a uimit toți fanii

Sebastian Chitoșcă a fost la un pas să prindă noua etapă a concursului din Republica Dominicană – individualele. Publicul a ales ca el să fie cel care părăsește competiția. Întors acasă, în Germania, fostul concurent și-a uimit fanii cu dezvăluirea făcută după prima noapte petrecută cu familia.

„Băi, mi-e dor de junglă! M-am trezit acasă și nu îmi vine să cred că după șase luni jumate sunt acasă și sincer mi-e dor de jungla aia, mi-e dor să mă trezesc cu o șopârlă pe față. În weekend ne vedem pe la București”, a declarat Sebastian Chitoșcă, pe contul său de socializare.

Fostul Faimos radiază de fericire, postând mai multe imagini și videoclipuri cu soția sa, Alexandra, în secțiunea InstaStory, de care a mărturisit că i-a fost foarte dor.

Sebastian Chitoşcă, declaraţii incredibile despre Elena Marin
Sebastian Chitoșcă

„Oamenii de acasă nu înţeleg ce e acolo”

Înainte de a pleca din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă a vrut să spună câteva cuvinte despre Elena Marin pe care a acuzat-o de mai multe ori, în timpul consursului, că este prefăcută, falsă și că joacă teatru.

Se pare că Sebastian a lăsat resentimentele în junglă. Întrebat dacă o urăște pe Elena Marin, fostul Faimos a avut o reacție neașteptată, precizând că oamenii din fața televizorului nu au cum să înțeleagă care este atmosfera, de fapt, la Survivor, și că, de cele mai multe ori, vorbele spuse nu sunt tocmai ceea ce simt concurenții.

„În momentul de faţă, sunt foarte direct, tot ce înseamnă Elena a rămas în junglă. Poate dacă aş fi cunoscut-o în alte circumstanţe, înainte de emisiune, aş fi perceput-o altfel. Erau cuvinte spuse la nervi, forţate de împrejurări.

Oamenii de acasă nu înţeleg ce e acolo, reacţia ta nu e una controlată. Am lăsat totul acolo, cu părere de bine, în ciuda oamenilor care se aşteptau să ies de acolo cu gânduri urâte. Mă aşteptam să plec eu după Ştefan. Dacă nu m-a schimbat ceva în această emisiune, cu siguranţă nu mă schimbă nimic pe viitor. Mă aşteptam, eram singurul faimos care nu ieşise niciodată favoritul publicului”, a spus Sebastian Chitoșcă, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...