Averea uriaşă pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf. Suma te lasă fără cuvinte

Gabriel Peneș 18.06.2021, 10:45

Averea uriaşă pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf. Joi, a apărut informația, venită dinspre antrenorul de la Al Ahli despre un iminent divorț dintre el și impresară. Chiar dacă, ulterior, el n-a vrut să confirme acest lucru, iar Anamaria l-a negat, e clar că ceva plutește în aer. Iar în cazul unei despărțiri, după 13 de căsnicie, cei doi ar avea o avere de împărțit.

Averea uriaşă pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf, divorțează! Aceasta a fost, ieri, știrea care a făcut valuri în mass-media de la noi. Totul a plecat de la o declarație dată de antrenorul de 45 de ani, dar pe care, ulterior, n-a dorit nici să o infirme, nici să o confirme.

Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Ceva mai târziu, Anamaria Prodan a declarat, tot pentru Playsport, că e la masă chiar cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dând de înțeles că nu s-ar pune problema unui divorț. Cei doi sunt împreună de 15 ani, ei sărbătorind „nunta de cristal”.

Averea uriaşă pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf. Suma te lasă fără cuvinte
Averea uriaşă pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf, dacă vor divorța. La începutul lunii iunie, cei doi își sărbătoriseră „nunta de cristal”

Suma te lasă fără cuvinte

Cu puțin timp în urmă, pe 1 iunie, cei doi și-au reînnoit jurămintele de nuntă, într-o ceremonie discretă, dar care tot i-a „smuls” Anamariei o declarație de dragoste pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

Totuși, căsnicia lor a fost „pigmentată” de posibile povești de infidelitate și de o parte și de alta. De fapt, cauza unui posibil divorț s-ar putea găsi chiar în ce s-a întâmplat în ziua reînnoirii jurămintelor. Se pare că la ceremonie s-a strecurat și o persoană care nu avea ce să caute la eveniment, după cum a declarat chiar Anamaria Prodan.

Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii”, a mărturisit impresara pentru Playsport.

Dacă s-ar ajunge la divorț, atunci cei doi ar avea o avere de împărțit. Și asta pentru că amândoi au reușit să câștige sume importante prin meseriile pe care le au. Anamaria Prodan a vorbit într-o emisiune despre dimensiunea bogăției familiei sale, ea evaluând această avere „undeva între 50 și 100 de milioane”. De euro sau de dolari, se-nțelege…

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Ea a mai declarat, cu alt prilej, că a făcut mulți bani din fotbal, ca agent de jucători.

Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

În plus, cei doi dețin multe proprietăți, în București, dar și în Dubai și SUA. Cuplul Reghe-Prodan a fost subiectul unor reality-show-uri în care cei doi au arătat publicului stilul de viațp pe care îl au în Emiratele Arabe, dar și în Las Vegas. Un stil luxos, opulent, de adevărați milionari. Chiar cu prilejul „nunții de cristal”, presa a scris că Reghecampf i-ar fi cumpărat soției sale un apartament de 4 milioane de euro în faimosul Burj Khalifa, din Dubai, cea mai înaltă clădire făcută de om. Potrivit informațiilor apărute în presă, la ora actuală Laurențiu Reghecampf s-ar fi mutat într-un apartament din București, în timp ce Anamaria Prodan a rămas cu copiii în vila din Snagov.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....