Cătălin Măruță, replică neașteptată pentru Alex Velea după jignirile artistului. Comparația pe care a făcut-o cu fotbalul

Nicu Stan 18.06.2021, 09:09

Cătălin Măruță, replică neașteptată pentru Alex Velea după jignirile artistului. Comparația pe care a făcut-o cu fotbalul. Ce a spus prezentatorul TV, vedeți în articolul de mai jos.

Cătălin Măruță, replică după ce Alex Velea l-a jignit. ”Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază”

Cătălin Măruță a avut o replică neașteptată pentru Alex Velea după jignirile artistului. Alex Velea a făcut declarații controversate în mediul online. Iubitul Antoniei a spus, într-un podcast, că soțul Andrei i-a pus familia într-o lumină proastă de multe ori. Între moderatorul TV și cântărețul Alex Velea ar fi existat și un conflict mai vechi, pe care iubitul Antoniei nu îl poate uita nicicând.

”Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

Alex Velea nu vrea sa mai auda de Catalin Maruta
Alex Velea nu vrea sa mai auda de Catalin Maruta

Lui Alex Velea nu-i mai trebuie Cătălin Măruță

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a mărturisit Alex Velea.

Cătălin Măruță a publicat, ieri seara, un mesaj pe internet unde explică situația dintre el și iubitul Antoniei, Alex Velea.

Cătălin Măruță ar vrea să se împace cu Alex Velea

Cătălin Măruță spune că la final bărbații adevărați își strâng mâna și se apreciază, semn că neânțelegerile dintre ei par să dispară, chiar dacă Alex Velea nu credea așa ceva.

”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook.

Cătălin Măruță calcă pe cadavre

Nu este pentru prima dată când Cătălin Măruță vrea să îngroape securea războiului cu Alex Velea. Prezentatorul TV a mai încercat să se împace cu el.

”A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a adăugat Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe