Cum arată femeia cu cei mai mari obraji din lume. De ce și-a făcut transformarea radicală. ”Cred că eram urâtă”

Ana Anitoiu, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 18:24

Femeia cu cei mai mari obraji din lume întoarce capete după ea oriunde s-ar duce și a devenit celebră pe internet. Tânăra a explicat de ce și-a făcut transformarea radicală, pe care a cheltuit peste 1800 de euro, și a dezvăluit cum are de gând să își mai schimbe înfățișarea în curând.

Cine este femeia cu cei mai mari obraji din lume

Femeia cu cei mai mari obraji din lume se numește Anastasiia Pokreshchuk, locuiește în Kiev, Ucraina, și are 32 de ani. Înainte de transformarea cu care astăzi șochează multe persoane, tânăra se simțea urâtă. Și-a făcut singură injecții cu acid hialuronic în valoare de peste 1800 de euro în obraji, urmărind tutoriale pe YouTube.

”Imediat ce mi-am făcut injecțiile și am văzut diferența, m-am îndrăgostit. Înțeleg că obrajii mei arată ciudat pentru alte persoane, dar nu mă deranjează acest lucru. Cred că eram urâtă înainte. Mama mea spunea că eram frumoasă natural, dar acum crede că am un aspect mai exotic. Și prietenii mei mă apreciază. Înainte arătam ca un șoarece gri. Acum, sunt oameni care îmi spun că sunt urâtă și că ar trebui să mă sinucid, dar râd și îi ignor”, a spus femeia, care câștigă bani din activitatea ei pe Instagram.

Cum arata femeia cu cei mai mari obraji din lume. De ce si-a facut transformarea radicala
Anastasiia Pokreshchuk, femeia cu cei mai mari obraji din lume, inainte si dupa transformare

Ce alte transformări își dorește femeia cu cei mai mari obraji din lume

Femeia cu cei mai mari obraji din lume nu se va opri aici. Anastasiia Pokreshchuk este hotărâtă să își pună implanturi mamare. În plus, plănuiește să își facă o liposucție și apoi să își mărească posteriorul cu propriul țesut adipos. De altfel, potrivit Daily Mail, în afară de injecțiile cu acid hialuronic în obraji, Anastasiia Pokreshchuk și-a mărit buzele și și-a modificat forma bărbiei, precum și pe cea a mandibulei. Avea 26 de ani când a început seria transformărilor.

”Transformarea mi-a dat încredere în mine însămi. Înainte, îmi era rușine de tot: vocea mea, aspectul meu. Îmi era teamă să public fotografii cu mine. Îmi place cum arăt acum și nu regret nimic. Anterior, nasul meu părea prea mare. Acum, am buze și obraji și arată bine”, a mai spus femeia care are peste 260.000 de urmăritori pe Instagram.

Specialiștii, semnal de alarmă

Povestea femeii cu cei mai mari obraji din lume i-a determinat pe unii medici esteticieni să tragă un semnal de alarmă. Doctorul britanic Alex Karidis a avertizat că astfel de intervenții estetice făcute acasă sunt foarte periculoase. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe fotografii cu Anastasiia Pokreshchuk! Citește AICI despre artistul cu cele mai multe operații estetice!

”Doar pentru că o anumită intervenție nu este chirurgicală nu înseamnă că nu este medicală. Trebuie să ai multă pricepere și multe cunoștințe ca să faci asta. Și trebuie să ai grijă ca mediul să fie potrivit – nu o baie sau o bucătărie. Este o nebunie să facă asta singur, acasă”, a spus medicul, în ciuda faptului că Anastasiia Pokreshchuk a precizat că este atentă să dezinfecteze totul temeinic înainte de injecțiile cu acid hialuronic pe care le face regulat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...