Ioana Năstase rupe tăcerea despre buchetul de flori care l-a făcut pe Ilie Năstase să înnebunească de gelozie. Cine i l-a trimis şi de ce

Iancu Andreea 19.05.2021, 09:46

Ioana Năstase, încă soția lui Ilie Năstase, a dezvăluit cine este bărbatul care i-a adus, de fapt, buchetul de flori care l-a făcut pe fostul său partener să fie gelos. Frumoasa brunetă este o femeie apreciată chiar și de către fostul său iubit, Nick Rădoi, dar și de alți oameni care au reușit să o cunoască. Pentru că, de-a lungul timpului, între Ilie Năstase și Nick Rădoi au existat unele dispute, mulți s-au grăbit să presupună că florile au venit din partea afaceristului. Mai cu seamă că Ioana și Ilie Năstase sunt în plin proces de divorț.

Ce spune Ioana Năstase despre cel care i-a dăruit buchetul de flori, care l-a făcut pe Ilie Năstase gelos

Între Ioana Năstase și Ilie, fostul tenismen, s-au spus multe. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, presărată însă cu momente mai puțin plăcute, care au determinat-o pe brunetă să decidă să renunțe la mariaj. În plus, paie pe foc a mai pus și buchetul de flori pe care Ioana Năstase l-a primit recent și care l-a făcut pe Ilie extrem de gelos. Autorul gestului romantic nu este însă nici pe departe fostul partener al femeii, cu care Năstase s-a contrat de-a lungul timpului. Ioana a dezvăluit pentru playtech.ro cine este, de fapt, cel care i l-a cumpărat.

Este buchetul de flori de la băiatul meu, nu l-am primit de la nimeni altcineva. Am văzut tot felul de articole prin presă și nu este nimic adevărat din tot ce s-a scris. Vreau să vă zic că, zilele trecute, eram pe autostradă și l-am sunat pe băiatul meu și i-am spus: >. Băiatul s-a dus, a cumpărat florile și mi-a zis că sunt și achitate deja. Eu nu stau niciodată fără flori în casă, așa îmi place mie, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce spune Ioana Năstase despre buchetul de flori care l-a făcut gelos pe Ilie
Buchetul de flori care l-a făcut gelos pe Ilie Năstase

Când are loc prima înfățișare din cadrul divorțului. Cum decurge totuși relația celor doi

Cea de-a cincea soție a omului de afaceri încearcă să păstreze o relație acceptabilă cu cel care i-a fost soț timp de aproape trei ani, în ciuda scandalului care a pus capăt mariajului. Crizele de gelozie ale lui Năstase au determinat-o pe Ioana să pună punct relației sale cu fostul tenismen. Totuși, în ciuda certurilor, Ioana și Ilie Năstase au petrecut împreună sărbătorile de Paște, alegând să nu deschidă subiectul divorțului. Însă, prima înfățișare se apropie, cea care este încă doamna Năstase dezvăluind când urmează să aibă loc întâlnirea din cadrul procesului.

Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică. Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...