Mihai Bendeac cu păr, primele imagini. Cum arăta actorul, fotografiile făcute publice de fosta sa dirigintă

Ana Anitoiu 06.05.2021, 16:01

Primele imagini în care Mihai Bendeac apare cu păr au fost făcute publice de fosta dirigintă a actorului, care a făcut un roast la emisiunea ”iUmor” de la Antena 1. Cadrul didactic a povestit un episod picant despre una dintre primele iubiri ale vedetei.

Cât de tare s-a îndrăgostit Mihai Bendeac în liceu. Cine i-a căzut cu tronc

Diriginta lui Mihai Bendeac, Carmen Gârleanu, l-a dat de gol pe actor. Pe vremea când era la liceu, juratul de la ”iUmor” s-a îndrăgostit atât de tare încât la un moment dat a plecat de acasă. Pe atunci îl cucerise o fată cu vreo doi-trei ani mai mare decât el.

”Într-a 12-a primesc telefonul de la doamna Bendeac: «Mihai al meu a plecat de acasă». S-a mutat cu Maria – o tânără cu vreo doi-trei ani mai mare care se ocupa de băiat. I-am spus: «Doamnă, în loc să fiți fericită că aveți un băiat instruit în toate direcțiile…». L-am chemat pe Mihai și mi-a spus: «Da, iubirea vieții mele…». Drept urmare, s-a căsătorit, a avut patru copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel”, a glumit cadrul didactic.

Mihai Bendeac cu par. Primele imagini, dezvaluite
Mihai Bendeac, langa Lavinia Petrea, in liceu

Cum arăta Mihai Bendeac cu păr

De asemenea, profesoara a prezentat imagini cu un Mihai Bendeac cu păr. Într-una dintre fotografii, actorul a explicat că se afla lângă prezentatoarea de știri de la Pro TV Lavinia Petrea, căreia îi plăcea de el. ”Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a spus el, cu umor.

”Te-am iubit din prima zi. Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, a spus fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac. “Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân”, a comentat și Delia.

Mihai Bendeac și-a pus mama să jure

Înainte ca fosta lui dirigintă să-și facă apariția pe scenă, Mihai Bendeac a recunoscut că a stat într-un stres intens, pentru că a bănuit că persoana apropiată lui care va păși pe scenă ar putea fi chiar tatăl lui. De aceea, actorul și-a sunat mama și a pus-o să îi jure că nu va fi așa. Mama lui a refuzat să jure, dar și-a dat cuvântul de onoare.

“Eu am stat în foarte mare stres și astăzi am sunat-o pe maică-mea și am pus-o pe maică-mea să se jure că nu vine taică-miu, însă efectul, apropo de doamna Gârleanu, a fost cam același”, a spus Mihai Bendeac, care și-a amintit cum lua obiecte de acasă drept recuzită pentru spectacolele de la liceu.

Mihai Bendeac, acum în vârstă de 37 de ani, s-a născut și a crescut în București. Actorul a absolvit Liceul ”Alexandru Ioan Cuza” din Capitală. Visa să devină jurnalist sportiv, dar a urmat „Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică”, la clasa profesorului universitar doctor Gelu Colceag și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...