EXCLUSIV

Iulia Albu, aspru criticată după ce s-a cățărat pe umărul lui Gigi Becali. Ce cuvinte dure a primit ”E femeia-cocoș”

Simona Ecovoiu 23.04.2021, 18:11

Celebrul designer Iulia Albu plimba o găina, odinioară, pe la evenimentele mondene, ba chiar și fostul ei soț, Mihai Albu, se plângea, după divorțul lor cu scântei, că înaripata le-a distrus căsnicia. Iată însă că celebrul caricaturist Cătălin Mihalache, premiat la ”Românii au talent” (PRO TV), o vede cu alți ochi: ”Nu e femeia-găină, ci femeia-cocoș, așa o vede artistul din mine!”, ne-a spus el, pentru impact.ro. Cătălin ne-a prezentat și caricatura Iuliei.

Iulia Albu, aspru criticată după ce s-a cățărat pe umărul lui Gigi Becali

Iulia Albu s-a fotografiat, anul trecut, în decembrie, cățărată pe umărul statuii lui Gigi Becali, lucrare realizată de artistul Cătălin Mihalache, cunoscut publicului larg în urma prestației lăudabile de la ”Românii au talent!” (PRO TV). Urmare a gestului ei, deloc elegant, Cătălin i-a făcut o caricatură, desen despre care ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Eu, ca artist, văd doar că are ceva în comun cu un caracter de cocoș, e femeia-cocoș, nicidecum femeia-găină. I-am transpus pe chip această latură caracteristică”. Și fanii i-au atras Iuliei atenția că nu trebuia să se pozeze în această ipostază indecentă: ”Ce ai făcut, ai pus piciorul pe umărul lui Becali?”, ”Ești la fel de ridicolă ca el!” sau ”Cine mai stă cu piciorul pe umărul lui Becali, nebunică mică?”.

Iulia Albu, aspru criticata dupa ce s-a catarat pe umarul lui Gigi Becali 
Iulia Albu, aspru criticata dupa ce s-a catarat pe umarul lui Gigi Becali

Bustul lui Gigi Becali e situat la intrarea în Scornicești și cântărește câteva sute de kilograme. ”Nu poți să te urci pe statuie!”

Bustul dedicat lui Gigi Becali a fost ridicat în 2016 de artistul Cătălin Mihalache. Statuia este amplasată pe un drum național din Olt, între Pitești și Slatina, la intrarea în Scornicești. Bustul măsoară 1,80 m și cântărește câteva sute de kilograme: ”Multă lume se pozează lângă această lucrare, este un punct de atracție pentru trecători, dar nici nu poți să te urci pe ea”, ne-a mai spus Cătălin, pentru impact.ro. Artistul a câştigat, în 2014, ”Premiul de Originalitate”, la concursul ”Românii au Talent”, în valoare de 10.000 de euro.

Mihai Albu declara, în 2013, după divorțul scandalos de Iulia: ”Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găina din timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam”, povestea el, la PRO TV.

Iulia Albu îi cumpărase găinii pamperși: ”Pampersul este personalizat, în funcție de ținuta mea”.

Iulia Albu avea mare grijă de găinușa neagră, pe care o făcuse vedetă, în urmă cu 8 ani: „Găina mea este foarte cuminte. Are pamperși, bine că au fost americanii inventivi, avem foarte mulți, cumpăr de pe Internet. Pampersul este personalizat, în funcție de tinuta mea”, povestea Iulia Albu.

Ce s-a întâmplat cu găina LouLou Chateaux de la Fraise, cu pedigree, din rasa cochin pitic? „LouLou s-a stins, era bătrână”, își informase Iulia fanii curioși de soarta înaripatei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...