Informații de ultimă oră despre Mario Iorgulescu! Unde se află, de fapt, tânărul. Familia a făcut anunțul

Redacția IMPACT 10.01.2020, 11:50
Informații de ultimă oră despre Mario Iorgulescu! Unde se află, de fapt, tânărul. Familia a făcut anunțul

Informații de ultim moment despre situația lui Mario iorgulescu, fiul liderului Ligii Profesioniste de Fotbal. În continuare, veștile cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu se cunosc în totalitate. Evoluția stării sale a fost ținută departe de ochii presei deja de multă vreme, însă s-au făcut noi precizări cu privire la locația în care s-ar afla Mario Iorgulescu, potrivit spuselor avocatului familiei Iorgulescu.

Informații contradictorii despre locația în care s-ar afla Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu este pus sub acuzare de procurori pentru uciderea din culpă a tânărului Dani Vicol, care și-a pierdut viața în urma accidentului rutier în care a fost implicat. Dacă inițial se spunea că este la o clinică privată din Italia, ulterior s-a aflat că de fapt nu este acolo, potrivit spuselor avocatului său, care susține că tânărul se recuperează la un spital de stat din Italia.
Avocatul, în calitate de reprezentant legal al lui Mario și a familiei Iorgulescu a transmis un comunicat de presă în care precizează că Mario Iorgulescu nu a fost internat niciodată în clinica San Raffaele, ci într-o unitate medicală de stat, de la secția „terapie intensivă”, potrivit gsp.ro.

„În prezent, Iorgulescu Mario se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei”, se arată în comunicatul de presă lansat de Dragoș Pârgaru, avocatul familiei Iorgulescu.

Gino Iorgulescu și fiul său, Mario
Gino Iorgulescu și fiul său, Mario

Totodată, avocatul atrage atenția cu privire la faptul că acest mesaj reprezintă un drept la replică exercitat de familia Iorgulescu, în raport cu materialele care au circulat în mass-media online, dar și la televiziune. Dragoș Pârgaru explică faptul că ultimele informații vehiculate în presă nu reflectă realitatea, iar reprezentanții mass-media ar trebui să poarte o mai mare responsabilitate cu privire chestiunile relatate.

„În momentul în care informarea cuprinde elemente false, denigratoare și de natură a incita la ură și la nerespectarea prezumției de nevinovăție, se naște dreptul persoanei prejudiciate de a solicita tragerea la răspundere a celor care săvârșesc asemenea fapte”, se mai arată în documentul de presă transmis.

Urmăriți Impact.ro și pe