Vlad Voiculescu nu e singurul care a călcat pe bec. Raluca Turcan, fără mască, înghesuindu-se cu opt persoane în remorcă după anunțarea noilor restricții

Nicu Stan, Mirabela Năstase 31.03.2021, 08:09

Vlad Voiculescu nu e singurul care a călcat pe bec. Raluca Turcan, fără mască, înghesuindu-se cu alte opt persoane în remorcă după anunțarea noilor restricții. Cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

Raluca Turcan nu a respectat regulile sanitare. Cum a fost surprins ministrul Muncii, alături de al 8 persoane

Vlad Voiculescu nu e singurul care a greșit, fiind surprins fără mască de protecție în public. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă și ea fără mască, în timp ce se înghesuia cu mai multe persoane în remorca unei mașini de teren pick-up.

La o zi după ce Guvernul a anunțat noi restricții, Raluca Turcan și președinta CJ Sibiu s-au înghesuit în spatele unei mașini de teren pick-up cu încă opt persoane, printre care și un copil, toți fără mască. De asemenea, unul dintre liberalii din Sibiu a fost internat luni cu coronavirus.

Raluca Turcan fara masca de protectie la impadurire
Raluca Turcan fara masca de protectie la impadurire

Președinta CJ Sibiu, Daniela Câmpean a încălcat și ea regulile sanitare

Ministrul Muncii, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și încă câțiva liberali  au participat, sâmbătă, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu. Din imaginile publicate pe paginile de Facebook ale liberalilor se vede cum în mai multe situații nu s-au respectat regulile de distanțare și nici nu s-a purtat mască de protecție.

Cei doi oficiali nu au ținut cont de regulile de distanțare, în contextul în care Guvernul a decis cu o zi în urmă să impună noi restricții, întrucât a crescut îngrijorător numărul de infectări. De asemenea, noile restricții au scos în stradă mii de oameni din toate marile orașe ale României.

Ce rată de infectare este în Municipiul Sibiu

Raluca Turcan și Daniela Câmpean au fost fotografiate în remorca unei mașini de teren în care sunt înghesuite nu mai puțin de opt persoane, între care și un minor, toți fără mască de protecție. De distanțare socială nici nu s-a mai pus problema. De asemenea, ministrul Muncii, Raluca Turcan, apare fără mască, încălcând reguli de distanțare, și în alte fotografii.

Cei doi oficiali ai statului, ministrul Muncii și șefa Consiliului Județean, încalcă regulile pe care Guvernul tocmai le înăsprise cu o zi în urmă, în condițiile în care Sibiuul se află în scenariul roșu, cu o rată de infectare de 3,43 la mie, iar municipiul Sibiu are o rată de infectare de 5,13 la mie.

Cum se scuză Raluca Turcan

Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locația din aer liber au fost disponibile măști si dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile pe care le invocați nu sunt reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. 

Distanțarea a fost în general respectată iar măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a declarat Raluca Turcan, potrivit g4media.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe