Raluca Turcan, despre micşorarea salariilor personalului medical. “Iresponsabilitatea lor este criminală”

Stan Filon 22.03.2021, 19:12
Raluca Turcan, despre micşorarea salariilor personalului medical. “Iresponsabilitatea lor este criminală”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a venit cu precizări legate de acuzațiile celor de la PSD, care spun că salariile medicilor din ATI vor scădea! Reprezentantul Guvernului a spus că medicii se lasă manipulați de social-democrați, iar zvonurile nu sunt deloc adevărate.

Raluca Turcan a vorbit despre așa-zisa micşorare a salariilor personalului medical

“Din nefericire, medicii ATI sunt manipulați de niște politicieni iresponsabili și aproape criminali. Personaje de genul Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu, sau alți iresponsaibili de acest calibru, prin manipularea pe care o fac, aduc atingere securității sistemului de sănătate din România.

Nicio secundă nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din ATI sau din sistemul de sănătate. Noi vorbim despre aducerea echității pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, care a spart echipele medicale, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii foarte mici, de bază, fără sporurile pe care le au și ceilalți.

Raluca Turcan a vorbit despre asa-zisa micsorare a salariilor personalului medical
Raluca Turcan a vorbit despre asa-zisa micsorare a salariilor personalului medical

Raluca Turcan spune că salariile nu vor scădea, iar medicii sunt manipulați de PSD

Iresponsabilitatea acestor personaje politice este criminală și mi se pare că medicii ATI ar trebui să iasă public și să spună că nu au nevoie de așa ceva, pentru că în plină pandemie ei trebuie să se concentreze pe sistemul de sănătate și nu pe prostiile debitate de politicieni care nu au ce face”, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan, pentru Antena3.

Cea care a aprins spiritele a fost chiar Gabriela Firea, care a scris un mesaj alarmant pe Facebook,prin care spunea că i-a prins cu minciuna pe cei din Guvernul Cîțu. ”Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor – pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?

”Nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți”

Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse! Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei!

Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?! Cât despre scădere, liderii de sindicat din Sănătate au făcut calculele în baza Memorandumului și aceasta ajunge și la 48%! Iar toate acestea în pandemie!

Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL – USR – Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe