Alin Oprea, dezvăluiri despre iubita lui. Larisei sigur nu îi va conveni: „Îşi asumă imaginea ei reală” (exclusiv)

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 28.03.2021, 20:41

Alin Oprea a făcut dezvăluiri despre iubita lui, Medana, cu care și-a refăcut viața de doi ani, după ce s-a despărțit de soția lui, Larisa. Solistul trupei Talisman a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact cum se răsfață reciproc și cum își împart sarcinile în casă.

Alin Oprea, dezvăluiri despre iubita lui: ”Nu o întrece nimeni”

Artistul a dezvăluit cum îl răsfață iubita lui. În fiecare dimineață, femeia îl servește cu o cafea, iar în general îl alintă cu o mâncare extrem de gustoasă. Totuși, cântărețul nu se lasă mai prejos și încearcă să își surprindă și el partenera.

“Medana îmi face cafeaua, în fiecare dimineață, dar, din când în când, o surprind și eu cu micul dejun și cu o cafeluță la pat. Cum a fost, de exemplu, de 8 Martie. Încercăm să facem totul împreună. Este dorința și bucuria noastră de a fi cât mai mult timp împreună. Medana este o gospodină desăvârșită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mâncare atât de gustoasă că îți vine să o mănânci cu ochii. Iar în această zonă, eu sunt afon total”, a spus Alin Oprea pentru redacția Playtech-Impact.

Alin Oprea, dezvaluiri despre iubita lui. Larisei sigur nu ii va conveni:
Alin Oprea si iubita lui, Medana

Alin Oprea, despre ce apreciază la iubita lui

De asemenea, Alin Oprea a dezvăluit că apreciază frumusețea naturală a iubitei lui. Femeia n-a avut nevoie de nici un strop de machiaj ca să îl cucerească. Dimpotrivă, artistul susține că i-a plăcut faptul că Medana este o femeie sinceră, care își asumă imaginea ei reală, fără să simtă nevoia de îmbunătățiri.

“Calitățile Medanei sunt multiple. Faptul că am văzut-o mereu fără machiaj m-a atras foarte mult. Am simțit o femeie sinceră și autentică, care-și asumă imaginea ei reală, fără operații estetice și machiaje. M-a dat și pe mine Dumnezeu pe mâini bune. Poate că am meritat după atâta muncă și sacrificii”, a mai spus Alin Oprea.

Alin Oprea, declarație de dragoste pentru iubita lui

De altfel, recent, Alin Oprea declara pentru impact.ro că relația lui cu actuala iubită este serioasă și că își fac planuri, după divorțul său de Larisa. Artistul are grijă să își arate dragostea pentru Medana și pe conturile de socializare, unde i-a scris declarații emoționante.

”Tu ești medicul care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, avocatul care m-a apărat, când alții m-au nedreptățit, scutul care m-a protejat, când alții au vrut să-mi străpungă inima, stâlpul care m-a susținut, când alții au vrut să mă îngenuncheze și soarele care a adus lumină în viața mea, când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit”, a scris el.

Alin Oprea a fost lăsat fără bani de fosta lui soție

Cinci case, conturi de sute de mii de euro și câteva terenuri. După 25 de ani de carieră, Alin Oprea a agonisit o avere considerabilă, estimată la un milion de euro, dar a ajuns fără niciun ban în buzunar. Fosta lui soție l-a convins să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv casa în care locuiau.

Astfel, conturile bancare erau comune, iar acum administrator principal este fosta lui soție, Larisa, care i-a retras acestuia dreptul de a mai putea scoate bani din cont. Până va mai putea recupera ceva din munca de o viață, Alin Oprea și iubita lui locuiesc într-un apartament cu chirie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...