Ce spune Constantin Enceanu despre felul în care arată Niculina Stoican: „E o mare problemă pentru ea”

Ana Anitoiu 18.03.2021, 19:01

Constantin Enceanu a dezvăluit care este opinia lui despre felul în care arată Niculina Stoican, colega lui din lumea muzicii populare românești. Artistul a precizat că un detaliu al înfățișării interpretei reprezintă o mare problemă pentru ea și că nu poate fi trecut cu vederea nici măcar în acest domeniu de activitate unde nu primează aspectul fizic.

Care este părerea lui Constantin Enceanu despre felul în care arată Niculina Stoican

Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV. Artistul nu s-a sfiit să dezvăluie exact ce opinie are despre felul în care arată colega lui, Niculina Stoican. La întrebarea ”Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale ei?”, interpretul a răspuns hotărât: ”Colerică, periculoasă în trafic, scundă”. Ulterior, a explicat de ce mica ei înălțime reprezintă un defect, din punctul lui de vedere.

”Nu e nici înaltă. Cred că, în sufletul ei, și-ar fi dori să fie mai înaltă. Cum să nu conteze în muzica populară? (n.r. înălțimea) Ca la orice femeie, înălțimea e o problemă. Si la mine se uită lumea, la cum arăt, cum mă îmbrac”, a mai spus Constantin Enceanu.

Ce spune Constantin Enceanu despre felul in care arata Niculina Stoican:
Niculina Stoican

Ce părere are Constantin Enceanu despre Petrică Mâțu Stoian

De asemenea, Constantin Enceanu, în vârstă de 57 de ani, a numit trei defecte pe care consideră că le are Petrică Mâțu Stoian. ”Gurmand, se enervează foarte repede, vitezoman”, a spus el, menționând, astfel, și în cazul lui un detaliu referitor la comportamentul în trafic, ca șofer. Și se pare că a avut pe ce să își bazeze răspunsul!

În afară de faptul că a enumerat aceste trei defecte pe care le-ar avea Petrică Mâțu Stoian, în vârstă de 60 de ani, Constantin Enceanu a povestit o amintire pe care o are alături de acesta, dar și de colega de scenă menționată anterior, Niculina Stoican”Aveam spectacol eu, Petrică și Niculina, iar de la Craiova până la Chișinău ne-a oprit de cinci ori poliția și de două ori era să-i ia și carnetul.”, a spus el.

Motivul pentru care Constantin Enceanu a vrut să se despartă de soție. ”N-am să o iert toată viața”

Anterior, Constantin Enceanu a povestit că a fost cât pe ce, la un moment dat, să se despartă de soția lui. Motivul a fost simplu. Femeia cu care își împarte viața i-a refuzat un mare vis – acela de a avea o familie numeroasă. Ea a preferat să dea naștere unui singur copil. Pentru acest lucru, artistul a precizat că nu o va ierta niciodată. Totuși, fiica lui i-a adus alinare pe acest front și a mai redus tensiunile ce aveau la bază acest conflict.

”N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil. M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină”, a dezvăluit Constantin Enceanu pentru emisiunea ”Star Matinal” difuzată de Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...